Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Monia ja zagryzam słone chrupki nussbaiserem wiec wiesz.. ;p
Jedyna ciąźa w której jestem to spożywcza.Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia - 28, rowno za tydzien
Przedszkolanko - to juz ciazowa zachcianka, mowie Ciprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemko!!!! No pięknie! Jak się cieszę! To teraz podkręcają jeszcze bardziej pozytywne nastawienie i mów do groszka, że lepszego mijsca na zagnieżdżenie na 9 miesięcy nie ma nigdzie pod słońcem!
Przedszkolanko i dasz radę do piątku z testem? Tyle będziesz nas w niepewności trzymać?przedszkolanka:), Sasanka5, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Było! Przed obiadem wolę po, ale nie daliśmy rady się powstrzymać xD zaczynamy maraton.
Meggs wrote:Ejjj ja tak zawsze robie słone z słodkim to super połączenie!
Nikodemko wiadomo było Teraz relax i czekamy
Jesteście takie zabawne Wik - to jest superpomysl, schleje ich i będą jak trupy spać! Nona oczywiście, że czwartek rżnięcie i nie ma, że boli.
Przedszkolanko lecę sprawdzić Twoją tempprzedszkolanka:), Pestkaa, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:A u mnie dupa. Metotreksat nie zadzialal, beta poszła do góry od piątku:(
I nie, nie jestem dzielna, wyje jak głupia, bo już psychicznie nie daje rady. Od trzech tygodni los się nade mną okropnie znęca. Wiem że to zniosę, bo nie mam wyjścia, ale nie jestem dzielna i nie chce nawet być.
Fiorella, placz, Kochana i nie dus niczego w sobie. Metotreksat ma podobno to do siebie, ze beta po nim wzrasta, a po jakims czasie maleje. Czytalam, ze po 1-2 dniach, ale wiadomo, ze kazdy organizm jest inny. Przebywasz dalej w szpitalu? Lekarze na pewno cos wymysla! Nie ma innej opcji! Jestem z Toba!
Nikodemko, jakie endometrium :o Bedzie bobo ;Lecee po orzechy i wino, ale najpierw niestety na bete Jak juz dzis bedzie negatywna, wypije za zdrowie nas wszystkich, ale najbardziej Fiorelli :*fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Nie moge sie doczekac az lista zapelni sie serduszkami, a na pewno sie zapelni, bo jak to tak?
Przedszkolanko, podziwiam za cierpliwosc, ja bym nie wytrzymala do piatku
Lami - masz racje, pogadam z groszkiem Po tym monitoringu jestem juz tak pozytywnie nastawiona i tak mocno wierze, ze sie udalo, ze jesli nie wyjdzie to naprawde mocno rune o ziemie. Ale nie bede o tym myslec. Gapie sie na mape marzen od Ciebie!
Sasanko - wyhoduj swoje winkiem i orzechami i bedziesz miala takie samo, zobaczysz!przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemko endometrium fajne ciazowe nawet juz. Oby to by dobry znak. Trzymam kciuki
Fiorella mam nadzieje ze to tylko chwilowy wzrost tak jak mowi Sasanka.
Widze dziewczyny ze nie tylko ja sie tak nakrecam co miesiac. U mnie po wczorajszym negatywnym tescie owulacyjnym znow praktycznie pozytyw. Nic z tego nie rozumiem. Co robic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny