Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Słoneczko - jeszcze może urosnąć! Ja we wrześniu miałam 7 dpo 14 a 8 dpo 19 poza tym Twój wynik tez jest w zupełności wystarczający!
A oprócz tarczycy i prolaktyny coś jeszcze badałaś przez te 21 cykli?
Badałam AMH, lh, fsh i wszystko było w normieCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualnyIwona28 wrote:A co z nimi nie tak?
Nie wiem, czy z nimi, czy ze mna, ale zrobilam 1- prawie pozytyw, ale sie dziwnie rozlal, wiec po godzinie zrobilam drugi i nic nawet cienia nie bylo. Domowe Laboratorium z Rossmanna nie robi mi takich numerow -
kalcia wrote:Nikodemko czyli razem testujemy za tydzień równo? Chyba ze nie wytrzymam i pojadę na betę w piątek
Tak, testujemy razem <piąteczka> Chociaz ja na pewno zrobię tez test w czwartek, bo będę chciała sprawdzić czy zastrzyk jeszcze działa, minie wtedy 10 dni od jego podania. -
Przedszkolanko - na Twoje testowanie kupię sobie popcorn i będę liczyła, że to będzie seans z happy end'em. Z resztą wiem, ze tak będzie
Dziewczyny, ile powinien wynosić estradiol badany 7dpo?Lami, Słoneczko12, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, testuję z Tobą
Ten prog jakoś mnie podłamał.. straciłam nadzieję.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - na Twoje testowanie kupię sobie popcorn i będę liczyła, że to będzie seans z happy end'em. Z resztą wiem, ze tak będzie
Dziewczyny, ile powinien wynosić estradiol badany 7dpo?Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, dziękuję za podniesienie na duchu
Szczesciara, u mnie dzisiaj jakoś tak nisko i zamkniętaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u