Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko też testuje w piątek. Chyba że wyprzedzi mnie @. Dziewuszki badacie sobie szyjki? Jakie macie 9 dpo?
ja sobie gmeram i jest nisko, ale nie umiem określić twardości, bo ani twarda ani miękka, dziwna...Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
To ja też zatestuję w piątek, a co mi tam Oczywiscie nie bede brala tego na powaznie, ale jak grupowo, to grupowo
Wik - dawaj! Obydwie bedziemy 10dpo
Ja badałam szyjkę, ale to jak się zmieniała w ogóle nie wpisywało się w standardy, więc odpuściłamprzedszkolanka:), Szczęściara, Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Przedszkolanko, dziękuję za podniesienie na duchu
Szczesciara, u mnie dzisiaj jakoś tak nisko i zamknięta
Jeśli Twoje badania wychodzą ok to super, ale to są takie bardzo podstawowe, chyba przydałyby Ci się dokładniejsze, może przyczyna niepowodzeń jest łatwa do usunięcia, ale trzeba ją najpierw znaleźć. Miałaś chociaż raz robiony monitoring? Wiem, że te badania kosztują, ale ja po 20 cs juz na pewno zaczelabym mocno szukać powodu, czasami trzeba naprawdę niewielkiego zachodu - ale jednak COŚ zrobić trzeba i bach - jest bobo trzymam kciuki!
Przedszkolanko, Meggs - teraz nie mogę przestać myśleć o krakersach z nutella. Albo o precelkach z czekoladą milka z karmelem i orzeszkami - jest mega! No nie mogę, a przede mną zakupy... jak mam się oprzeć?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Ten prog jest naprawdę ok! Ja się kiedyś naczytałam, że powinien być powyżej 20 - wymusiłam duphaston na lekarzu, brałam 2 cykle i efektów w postaci ciąży jakoś nie ma, dlatego nie sądzę, żeby tu tkwił problem.
Jeśli Twoje badania wychodzą ok to super, ale to są takie bardzo podstawowe, chyba przydałyby Ci się dokładniejsze, może przyczyna niepowodzeń jest łatwa do usunięcia, ale trzeba ją najpierw znaleźć. Miałaś chociaż raz robiony monitoring? Wiem, że te badania kosztują, ale ja po 20 cs juz na pewno zaczelabym mocno szukać powodu, czasami trzeba naprawdę niewielkiego zachodu - ale jednak COŚ zrobić trzeba i bach - jest bobo trzymam kciuki!
Przedszkolanko, Meggs - teraz nie mogę przestać myśleć o krakersach z nutella. Albo o precelkach z czekoladą milka z karmelem i orzeszkami - jest mega! No nie mogę, a przede mną zakupy... jak mam się oprzeć?
Wiem, że powinnam coś badać i będę. Ale zapowiedziałam mężowi, że dopóki on się nie zbada to nic nie robię i mam to wszystko gdzieś. Skoro jemu nie zależy to dlaczego mi ma zależeć. I tak udało mi się go namówić i idzie na badanie nasienia w lutym. Po wynikach zobaczymy co dalej..Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Okej, ja też chcę trochę więcej testów robić. Tak myślę. .. pomożecie?
Po pierwsze - taki mały przykład, jak to się z ludzi debili robi. Test ciążowy 2 dni po stosunku, no ludzie!!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2ca900ec01f.png
A czy te będą ok? 1 zł za jeden.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb214ec848db.png -
Słoneczko12 wrote:Wiem, że powinnam coś badać i będę. Ale zapowiedziałam mężowi, że dopóki on się nie zbada to nic nie robię i mam to wszystko gdzieś. Skoro jemu nie zależy to dlaczego mi ma zależeć. I tak udało mi się go namówić i idzie na badanie nasienia w lutym. Po wynikach zobaczymy co dalej..
Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie nawala podbrzusze i lewy jajnik. Test owu już prawie pozytywny (o 22 będzie pozytyw jak ta lala) ja pije drugą lampke wina, mąż wykorzystany to jest życie!
Niezapominajko ja mam te drugie za złotówke i wiem ze nie pokazują nic , zadnych cieni i poczasiakow jak ciązy nke maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 19:05
przedszkolanka:), Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko - Lami polecała Nordtesty i juz nie pierwszy raz slyszalam o nich dobra opinie. Są w aptece internetowej Manada za 2,5
Sasanka5, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny