Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka5 wrote:Ja od kazdego ale nie jestem normalna
Ale mówiąc już zupełnie serio - to, co Ty ostatnio przeżyłaś to brzmi jak jakiś bardzo słaby żart od życia. Gdybyś tego testu nie zrobiła to nie miałabyś pojęcia o tej ciąży. Juz mam nadzieję wyczerpały się Twoje niepowodzenia, wiec teraz strzelaj! Znaczy Twój mąż niech strzelaSasanka5, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunnyMe wrote:
SunnyMe, Dobrze Ci tu z nami bedzie a winko, Dziewczynko, to Ty pijasz?
Niezapominajko, okropne, ale ja sie az zbekalam ze smiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:14
Niezapominajka2, Słoneczko12, Lami lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Dobrze Ci tu z nami bedzie a winko, Dziewczynko, to Ty pijasz?
Haha, Sasanko
SunnyMe - oczywiscie chodzi o winko na poprawe endometrium, zeby nie bylo, ze to alkofriend
Sasanka5, Słoneczko12, Pestkaa, przedszkolanka:), Lami, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Za mną też coś chodzi, ale nic takiego w domu nie mam, a sklep daleko.. Ogórki kiszone tylko mam
Zaczęłam gadać do tego maleństwa co tam się teraz wgryza, że lepszego miejsca nie znajdzie i musi ze mną zostać na 9 miesięcy
Podbudowałam sobie nastrój!Nona, Pestkaa, przedszkolanka:), Lami, Niezapominajka2, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Haha, Sasanko
SunnyMe - oczywiscie chodzi o winko na poprawe endometrium, zeby nie bylo, ze to alkofriend
Haha myślałam właśnie, że chodzi o alkofriend pijam, pijam, nie odmawiam ale tak szczerze to ja w tych tematach - co robić żeby starania były bardziej owocne - jestem jeszcze totalnie zielona. Ale czytam Wasze posty i powoli się dokształcamSłoneczko12 lubi tę wiadomość
-
Nona - bedzie dobre endo, czuje to!
Jutro bede sie dopatrywac objawow zagniezdzenia, przeczytalam gdzies, ze 7 i 9 dnia najczesciej do niego dochodzi. Pewnie to bzdura, ale juz mi weszlo na psycheNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunnyMe wrote:Haha myślałam właśnie, że chodzi o alkofriend pijam, pijam, nie odmawiam ale tak szczerze to ja w tych tematach - co robić żeby starania były bardziej owocne - jestem jeszcze totalnie zielona. Ale czytam Wasze posty i powoli się dokształcam
Spoko, tez jestem zielona i rowniez doksztalcam sie od dziewczyn, ale poki co wylapuje same przyjemne perelki Powodzenia, trzymam kciuki
Nikodemko, jestes w ciazy, czujemy to wszystkie i mocno kibicujemy innej opcji nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:37
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
u nas tez dzis goscila pizza.a winko bym wychlapała.nawet powiedziałam w weekend mężowi ze jak twierdzi ze 1 piwko dziennie jest na zdrowie to ja poprosze o winko czerwone jakies dobre dla siebie na zdrowie
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Nona - bedzie dobre endo, czuje to!
Jutro bede sie dopatrywac objawow zagniezdzenia, przeczytalam gdzies, ze 7 i 9 dnia najczesciej do niego dochodzi. Pewnie to bzdura, ale juz mi weszlo na psyche -
nick nieaktualny
-
Gdybym ja zaliczyła na wykresie zajebisty spadek implantacyjny zrobiłabym test następnego dnia ale niestety on nie u wszystkich występuje. Myślę, że dopiero po 3 lub 4 cyklach z mierzeniem temp można pomału doszukiwać się różnic, które mogą o czymś świadczyć.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b220b4fb4bdd.png
Robilam test i bete w 14dpo. Dlatego dopóki nie będzie takiego wykresu to ciężko mi uwierzyć że się udałoSłoneczko12, Nikodemka, Beti82, Wik89, blair., Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość