Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b220b4fb4bdd.png
Robilam test i bete w 14dpo. Dlatego dopóki nie będzie takiego wykresu to ciężko mi uwierzyć że się udało
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No faktycznie z Wami to nie ma zadnego blue monday:) wlasnie udalo mi sie nadrobic watek i mam od razu lepszy humor:)
No Nikodemko super to endo u Ciebie, kciuki!
Przedszkolanko piekny wykres!
SunnyMe, hej, to mamy podobny staz staraczkowy, my sie staramy od maja 2018:)przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
przedszkolanka:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b220b4fb4bdd.png
Robilam test i bete w 14dpo. Dlatego dopóki nie będzie takiego wykresu to ciężko mi uwierzyć że się udało
Piękny wykres! Ale w tym cyklu jeszcze nic nie jest przesądzone i może się udać, przecież każda ciąża jest innaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wreszcie temp poszla w górę. Mam nadzieje ze wczoraj owu nie bylo. Nie bylo serduszka. Tylko wczesniej. Od kiedy dupek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 05:12
Lami, Wik89, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
SunnyMe wrote:Haha myślałam właśnie, że chodzi o alkofriend pijam, pijam, nie odmawiam ale tak szczerze to ja w tych tematach - co robić żeby starania były bardziej owocne - jestem jeszcze totalnie zielona. Ale czytam Wasze posty i powoli się dokształcam
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Wg aplikacji , testow allegrowych, moich domnieman jestem jakies 2, 3 dpo. Ale domowe lab jeszcze wczoraj pokazywalo + mimo ze allegrowe juz od 2 dni nie. Ale temp skoczyla dzis. Wiec nie wiem kiedy brac dupka, kiedy badac proga, nic w tym cyklu nie wiem. A najgorsze jest to ze olalam wykres i raz mam temp , raz zaspalam, późno po @ zaczelam mierzyc i takie to niewiadome wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 07:58
-
Ja tez złoże raport przeczytałam wszystko co tam napisałyscie, ale jak zwykle nie mam nic do powiedzenia bo się nie znam Haha apropo wina czy grzaniec z wina tez się liczy bo dostałam od brata takiego gotowca to szykuje na weekend jakby nie wyszło. Ja jestem już wg ovu 13 dpo jutro niby ma być @ ale u mnie nigdy nie było nic regularnie a nie biorę ani duphastonu ani luteiny to nie wiem. Żadnych objawów nie mam, w pierwszej ciazy cały tydzień przed testem chodziłam ze sterczacymi cyckami i rumieńcami na twarzy .. 2 dni byłam po 12 h w pracy i jutro tez ide wiec nie zdążę zrobić testu , wiec może w czwartek się uda jesli zdążę oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 06:22
kalcia64, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dodatkowo od września moje myśli cały czas kręciły się wokół starań, potem ciąży i trochę porozpaczalam i znów starań , a od piątku to w sumie nie mam czasu o tym myśleć , dodatkowo praca mi się spodobała bo już miałam dosyć siedzenia w domu i teraz już sama nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
Biegajaca-mama - podziwiam za cierpliwosc 13 dpo obsikalabym pewnie z 5 testow haha
Ja sie pomalu zbieram do labu na pobranie krwi i troche sie stresuje wynikiem, bo temperatura jest nadal bardzo niska. Mowilam o tym wczoraj gince i jesli progesteron nie bedzie zbyt wysoki, to od razu po odebraniu wyniku mam startowac z luteina. Nie wiem czy moze byc jakas inna przyczyna braku wzrostu tempki...Biegającą-mama lubi tę wiadomość