Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Ja tez dzis niezbyt zdrowo:( coz gorszy dzień
Przedszkolanko, Nikodemko czuje ze styczen wasz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekam cierpliwie do piątku , chyba że jutro i w czwartek tempka spadnie to zatestuje w czwartek by odstawić dupka i nie blokować kolejnej @.
Właśnie mam bóle @, wyczuła menda że o niej piszę
Nona ta zieleń to taka zgnita? jak tak to ja miałam i były najlepsze. -
nick nieaktualny
-
Meggs - chyba nie, ale ja wlasnie niespodziewanie zjadlam 4 kawalki domowej pizzy z wielka iloscia sera i popilam piwem haha. Ale dobrze czuc, ze nie jestem sama. Taki to jest ten blue monday i co zrobisz? Nic nie zrobisz
Moj maz dzisiaj tak sie ucieszyl z tego peknietego pecherzyka jakbym juz byla w ciazy i tez w kolko powtarza „ja to juz wiem, ze jestes”. Chyba poklada nadzieje w ilosci serduszek na wykresie, bo nieskromnie powiem, ze wyglada imponujaco, szczegolnie jak na nas
U mnie tydzien do @, normalnie w tym momencie zaczyna mi sie PMS, ale poki co totalna cisza i chcialabym, zeby tak zostalo, ale podejrzewam, ze zastrzyk ma w tym swoj udzial i nie bedzie tak, jak co miesiac...Nona, Lami, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja juz oficjalnie wracam do gry, beta z dzisiaj <1.2 Nalalam sobie caly kielich wina, zjadlam z pierdyliard orzechow brazylijskich i jutro obudze sie o 3kg grubsza, ale chociaz szczesliwa po zgwalceniu M. Jutro juz wtorek, a wtorek jest najdalej do kolejnego poniedzialku, wiec to najlepszy dzien tygodnia, humory beda lepsze
Jak tak czytam Wasze wpisy, to wg mnie kazda z Was jest w ciazy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:50
przedszkolanka:), Meggs, Słoneczko12, Lami, Niezapominajka2, Pestkaa, Nona, MałaMi90, Beti82, Szczęściara, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Sasanko - super! I cudny masz zapal Uwazaj tylko z pierdyliardem brazylijskich, bo jak sie przedobrzy z iloscia, to mozna dostac zatrucia selenem
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę przestać klikać "lubię". Tutaj na pewno nie wieje blue monday, czy co to tam dzisiaj jest!
Jest moc kobitki!!!Nikodemka, Sasanka5, Słoneczko12, Pestkaa, Niezapominajka2, kalcia64 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs wrote:Ja mam taki blue monday jedzeniowy codziennie
I przestańcie z tym pesymizmem! Przyciągamy to o czym myślimy! Więc nastawiamy się pozytywnie wszystkie!Sasanka5, Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość