Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia - dzisiaj badam proga i jesli bedzie niski, to dopiero zaczynam luteine. Ginka chciala, zebym sprawdzila na jakim jest poziomie bez „wspomagaczy”.
-
Nikodemka wrote:Biegajaca-mama - podziwiam za cierpliwosc 13 dpo obsikalabym pewnie z 5 testow haha
Ja sie pomalu zbieram do labu na pobranie krwi i troche sie stresuje wynikiem, bo temperatura jest nadal bardzo niska. Mowilam o tym wczoraj gince i jesli progesteron nie bedzie zbyt wysoki, to od razu po odebraniu wyniku mam startowac z luteina. Nie wiem czy moze byc jakas inna przyczyna braku wzrostu tempki... -
nick nieaktualny
-
Jest pozytywny owulak no wreszcie
Najmłodsza_staraczka, kalcia, kalcia64, przedszkolanka:), Słoneczko12, speakyourmind93, Nona, Wik89, Sasanka5, Iwona28, Pestkaa, Biegającą-mama, moyeu lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana, u mnie temperatura już 3 dzień 37,5 i na dobry dzień jak odkładałam termometr to do szklanki z woda wiec teraz go susze jak przez dzień nie zadziała to mąż kupi nowy, bo jeszcze córka zabkuje i w nocy ma podwyższona temperaturę i muszę kontrolować.
Wik89 lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:KTORY DZIEN CYKLU? TAKI PORANNY OWULAK POZYTYWNY? SUPER
Test oczywiście nie z pierwszego moczu. Z drugiego i to po wypiciu inofemu.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh ja mialam tak sie postara z serduszkami w styczniu ale bylismy dosc zajeci albo i leniwi i wyszlo jak wyszlo, serduszkowaiismy 7, 9, 11, 14 i 16 dc, owu byla chyba 16 dc... jak sie nie uda to w lutym koniec wymowek i musimy codziennie w okolicach owu
Słoneczko12, Iwona28 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zrobiłam owulaka, bo ciążowych mi szkoda i tak około 50% brakuje do pozytywu. Oby jutro był ciemniejszy, haha
kalcia, Nona lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Ehh ja mialam tak sie postara z serduszkami w styczniu ale bylismy dosc zajeci albo i leniwi i wyszlo jak wyszlo, serduszkowaiismy 7, 9, 11, 14 i 16 dc, owu byla chyba 16 dc... jak sie nie uda to w lutym koniec wymowek i musimy codziennie w okolicach owu
Jest juz lutowy watek? Bo ja testuje 3 lutego, chyba ze nie wytrzymam to moze 1 sie skusze. Wczoraj w nocy chyba byla owulacja bo pozniej juz sie szyjka zamykala. Szkoda ze nie mam jak podejrzec czy pecherzyk pekl. Tylko dziwne bo owulak wczoraj o 18 pozytywny znow a dzien wczesniej o tej porze negatywny. -
nick nieaktualnyMeggs wrote:Jest pozytywny owulak no wreszcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - dawaj znac po wizycie!
Meggs - super, ze owulak pozytywny! Jak skonczycie dzialac, to daj znac ile masz serduszek Jesli idziecie na rekord, to moze byc ciekawie
Dziekuje za slowa uznania co do serduszkowania hihi. To zasluga meza, bo kilka razy chcialam odpuscic, ale rozkrecal atmosfere i namawial, bo przeciez musi wpisac serduszko do aplikacji, to jego nowa pasja :d Mialo byc co 2 dni do konca cyklu, ale juz odpuszczamy, niech sie spokojnie zagniezdza fasola. Dzisiaj rano do niej gadalismy tak jak Lami radzilaNona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Dobra nie wytrzymalam... siknelam sobie na owulaka w 7dpo i co? I jest jasna kreska, mimo, ze po owulacji była już zupełna biel... ale nie umiem wstawić zdjęcia.
Nikodemko ja tez już mam odruch głaskania brzuszka- ciąża urojona jak nicSasanka5, Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata