Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, pokaze Ci moja „ciekawostke” z wrzesnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d32e7d637e.jpg
Okazało się, ze mialam podwojna owulacje.
Rzepakowe pole - ja tez widze cienXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Rzepakowepole ja widze cień wiec coś pewnie z tego bedzie! Gratulacje!
Monia - ja ufam tym z allegro. Nie są czułe i pokazują druga kreche jak faktycznie powinna tam być. Sugerowałabym się nimi. A jak inne objawy? Temp. , śluz , szyjka? Bo to powinno Ci się zgrać. -
Ja melduję że wczoraj na USG widziałam serduszko mojego maleństwa od tygodnia mam niewielkie plamienia, ale pewnie przez leki przeciwzakrzepowe albo jakieś naczynka. Żadnego źródła krwawienia nie ma, wszystko zgodnie z owulką teraz mam. Dzisiaj 6t5d
W związku z tym że mam prowadzić oszczędny, wypoczynkowy tryb życia to dzisiaj w pracy powiedziałam szefowej o ciąży. Rozważałam L4 ale będę pracować z domuNikodemka, Pestkaa, Słoneczko12, Nona, sunshine03, patuniek86, Sasanka5, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
rzepakowepole wrote:Proszę, aby komentowały tylko te z Was, które zobaczą cokolwiek.
https://zapodaj.net/a58bdf4d0eff2.jpg.html
Widac
Super,moze sie fala zaczniesunshine03 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Prosze o odpowiedz.
Dziewczyny czy progesteron 21,95ng/mL w 4,5tydz ciazy jest jest okej? Czy trzeba sie wspomoc czyms?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
rzepakowepole wrote:Nie, nie, nie gratulujcie. Mnie już Bobo Testy kiedyś oszukały. Na tych allegrowych to pierwszy taki cień, ale się jeszcze nie jaram.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oleczka94 wrote:Prosze o odpowiedz.
Dziewczyny czy progesteron 21,95ng/mL w 4,5tydz ciazy jest jest okej? Czy trzeba sie wspomoc czyms? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzepakowepole też widzę kreskę! Rób nordest mi wyszedł przy becie 23 i mnie nie oszukał
To ja też zrobię mały update: moja Beta z wczoraj 104
ból gardła dzisiaj już lżejszy, więc mam nadzieję, że nie zaszkodzi piję ciągle napar z imbiru cytryny i miodu i pomaga
Oleczka prog jest ok
Alex gratulacje i trzymam kciuki! Odpoczywaj
Słoneczko12, Sasanka5, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Rzepakowepole ja widze cień wiec coś pewnie z tego bedzie! Gratulacje!
Monia - ja ufam tym z allegro. Nie są czułe i pokazują druga kreche jak faktycznie powinna tam być. Sugerowałabym się nimi. A jak inne objawy? Temp. , śluz , szyjka? Bo to powinno Ci się zgrać.
Rzepakowe ! Krecha jak ta lala
Temp akurat ten cykl mierzylam olewczo. Zawsze skrupulatnie a teraz troche olalam. Sluz sie zgadzal z testami. Szyjki nie badam.
-
Dziewczyny ja zuzylam wszystkie testy owulacyjne ( zapas z 3 cykli) i wszystkie 11 ciazowych z zapasu. Zostal mi tylko 1 ciazowy na ten cykl. Widaminy mezowi sie skoncza w tym cyklu. No musi sie udac teraz .
Słoneczko12 lubi tę wiadomość