Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Nie, nie, nie gratulujcie. Mnie już Bobo Testy kiedyś oszukały. Na tych allegrowych to pierwszy taki cień, ale się jeszcze nie jaram.
Gratuluje i tak Rowniez polecam Nordtesty, przy mojej becie rownej 17 kreska byla niezle widoczna, nie dalo rady nie zauwazyc
Alex trzymajcie sie z Dzidzia cieplutko
Ja mam dola. Dzis wymyslilam sobie zespol antyfosfolipidowy, a tu owu juz puka (max jutro) i nie wiem, czy znowu tarmosic meza, czy najpierw porobic badania. Tak strasznie boje sie tych wszystkich chorob...
alex0806 lubi tę wiadomość
-
U mnie przy becie 18 była widoczna a dzień wcześniej bladzioch bladziocha na nordteście. Miałam 4 i wszystkie wysikałam I betę badalam tylko 2 razy, z 18.4 skoczyła na 95.1 A później już tylko USG. I jak widać jest super
Praca z domu mi się podoba Mam multitask normalnie, jeszcze tylko netflixa w tle brakuje I leżę sobie wyłożona z lapkiem na stoliku takim "łóżkowym"Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:jak zajdziecie to do kiedy chcecie pracowac? Ja bede miec zamkniete przedskzole córki lipiec lub sierpien wiec pewnie do wakacji bym na L4 poszla...
Ani0nka, Sasanka5 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nona wrote:ja tez mam pozniej owu ostatnio 14-15dc i tez dluzszy cykl byl (o 1 dzien dluzszy) ciekawe jak tym razem. Dluzszy cykl to dluzsza druga faza u mnie wiec wieksze szanse ze sie zagniezdzi.
Dzis mam tez gina na 18, mikro plamienie jeszcze pookresowe mam kurde w 8dc. Dzis lub jutro zaczynam starania. Maratonu Nikodemki nie pobije ale piatek, sob, neidziela planuje codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:11
-
alex0806 wrote:Progesteron bardzo ładny musisz skontaktować się z ginem czy chce coś dorzucić. Ż reguły po poronieniach dają już profilaktycznie duphaston. Ja teraz miałam na początku ciąży 27 proga a i tak biorę dupka10.09.2019 Marcel
-
No i wiedziałam, że jak Wam napiszę, to się zacznę jarać niepotrzebnie. Ech.
Myślicie, że 13 lutego do lekarza to ok czas? Nie za późno, nie za wcześnie? Ja już tę wizytę mam od dawna zarezerwowaną, bo żeby w Medicoverze złapać sensownego lekarza, to dużo wcześniej trzeba się zapisywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też starałam się tak głowę nastawić, że po potwierdzeniu ciąży znikam. A teraz mi ciężko jakoś. Wróciłam wczoraj do pracy po w sumie 10 dniach odpoczynku i dzisiaj obudziłam się z katarem
Rzepakowepole, widać, i też polecam nortesty Widzę, że robią furorę, musimy się zgłosić po datek za reklamę i zainwestujemySzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
sunshine03 wrote:Rzepakowe pole a Twoj lekarz w medicoverze ma usg? Bo u mnie wizyta osobno i usg osobno, więc wizytę mam wcześniej, żeby dostać skierowanie na usg i się jakoś sensownie jeszcze zapisac na to usg.
Sunshine, to jest doskonałe pytanie. Dowiem się. A skąd jesteś? -
Ja też mam medicover, super sprawa ale z ginem umawiam się głównie mailowo i nie czekam do niego w 3 miesięcznej kolejce. I usg mam od razu w gabinecie;) pewnie co miasto to zasady. Ja chodzę w Opolu do placówki współpracującej z medicover, nie do centrum. I mam Full pakiet że wszystkim. Mąż za nie płaci miesięcznie 35 zł chyba a ja już od lipca 2017 wysępiłam od nich wizyty I badania w grubych tysiącach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:41
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sasanko kochana, nie mysl o chorobach! Zaplanuj sobie badania, ale nie zastanawiaj sie nad ich wynikiem, po prostu idz do przodu. I nie rezygnuj ze staran!!! Bedzie dobrze, trzymaj mnie za slowo.
Ja tez bede chciala sprawdzic czy nie mam zespolu antyfosfolipidowego, bo podobno brazowe plamienia przed miesiaczka moga byc nim spowodowane.
PRZEDSZKOLANKO, gdzie jestes????Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:jak zajdziecie to do kiedy chcecie pracowac? Ja bede miec zamkniete przedskzole córki lipiec lub sierpien wiec pewnie do wakacji bym na L4 poszla...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe, taki cień to na pewno nie wadliwy test tylko całkiem rosnąca beta ja tam pogratuluje❤️
Oleczka myślę że dupek 2x1 jest jak najbardziej ok
Nikodemko, podczytuje Was ciągle i wczoraj ucieszyłam się z tej Twojej odbytej owulki jakby była moja haha, teraz duzo pozytywnego myślenia!Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ja pracuje częsciowo z domu jak musze pisać i liczyć, częściowo w terenie jak przeprowadzam badania - jestem chemikiem i pracuje naukowo. Więc u mnie praca nad badaniami jakbym zaszła pewnie by odpadała bo pracuje z niezbyt bezpiecznymi odczynnikami chemicznymi.
-
Rzepakowepole ja widzę!
Oby jutro była mocniejsza
Oleczka piękny progesteron! Oby teraz było dobrze
Nikodemka mocno wierze, ze to twój cykl podczytuje was i mam dobre przeczucia co do Ciebie
Do Ciebie przedszkolanka tez !
Wiecie, ze ja nie wiem który mam dzień cyklu, ile jestem po owu (i czy w ogóle jestem) ? Nie miałam żadnego usg, nie mierze temp, nie robiłam nawet jednego owulaka. Niesamowita ulgaprzedszkolanka:), Nona, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.