Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi - ale mi milo :*
Najmlodsza - bardzo sie ciesze z Twojego przeczucia! I trzymam mocno kciuki, zeby teraz kiedy odpuscilas udalo sie samo bez ivf. Bo mam nadzieje, ze o serduszkowaniu nie zapominasz! -
Najmłodsza_staraczka wrote:Rzepakowepole ja widzę!
Oby jutro była mocniejsza
Oleczka piękny progesteron! Oby teraz było dobrze
Nikodemka mocno wierze, ze to twój cykl podczytuje was i mam dobre przeczucia co do Ciebie
Do Ciebie przedszkolanka tez !
Wiecie, ze ja nie wiem który mam dzień cyklu, ile jestem po owu (i czy w ogóle jestem) ? Nie miałam żadnego usg, nie mierze temp, nie robiłam nawet jednego owulaka. Niesamowita ulga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:haha wszystkie 3 tak napisalysmy o najmlodszej.
ej dziewcyzny a ten zespol fosfolidowy czy cos to jak sie bada, w diagniostyce badanie, jaka cena, w ktorym dniu cyklu?
o 18 wizyta, kciuki prosze!!!
Kciuki zaciśniete!Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:haha wszystkie 3 tak napisalysmy o najmlodszej.
ej dziewcyzny a ten zespol fosfolidowy czy cos to jak sie bada, w diagniostyce badanie, jaka cena, w ktorym dniu cyklu?
o 18 wizyta, kciuki prosze!!!
Dzień cyklu bez znaczenia, ale te badania wyniosły mnie chyba ok tysiąca, wiec na oślep nie ma co badać :pNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Miło mi, ze tak we mnie wierzycie
Z seksem tez marnie bo po laparo się kijowo czułam :p
Ale bez jajowodów nie zajdę tak czy siak.
11-26 luty jesteśmy na Dominikanie wiec super odpoczynek przed cała procedura będzie02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
Najmlodsza - bardzo Ci zazdroszcze! Oj bardzo! Milego odpoczynku
Kurcze, chwilowo posmutnialam, bo wlasnie zauwazylam, ze zaczynaja bolec mnie piersi. W typowym dla mnie momencie, czyli tydzien przed @. Eh... Mam nadzieje, ze wynik proga podniesie mnie na duchu.
-
A ja mam dwie prace i o ile jedna jest dla mnie stresujaca i wiaze sie z czestymi podrozami i siedzeniem po godzinach i nie chcialabym tak ciezko pracowac w ciazy bo bym sie samym tym faktem stresowala o tyle druga (praca naukowa i dydaktyka) jest spoko i nie chce z tego rezygnowac. Jak zajde to bede sie martwic:p
Najmlodsza fajnie z wakacjami, na pewno super sie wyluzujecie!
Nikodemko fajnie ze u Ciebie taki dobry seks staraniowy, niestety nasz seks juz troche cierpi na tym ze patrze na te apke dni plodne etc:( Ale w nastepnym cyklu tez chcemy choc na pare dni wyjechac postarac sie gdzies indziej niz w domu dla odmiany:pNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Monia - powinien byc po 16.00...
Wiki - to prawda, ale bola w tym samym momencie co w kazdym cyklu, konczacym sie @. Chociaz juz nie gdybam, bo chyba sie doszukuje i zaczynam wariowac Super pomysl z wyjazdem i seksem w innym miejscu... Porandkujecie sobie i ogien wrociWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Sasanko kochana, nie mysl o chorobach! Zaplanuj sobie badania, ale nie zastanawiaj sie nad ich wynikiem, po prostu idz do przodu. I nie rezygnuj ze staran!!! Bedzie dobrze, trzymaj mnie za slowo.
Ja tez bede chciala sprawdzic czy nie mam zespolu antyfosfolipidowego, bo podobno brazowe plamienia przed miesiaczka moga byc nim spowodowane.
PRZEDSZKOLANKO, gdzie jestes????
:* Dziekuje, kochana jestes. Wierze, ze to Twoj cykl i progesteron bedzie piekny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 16:03
-
Nikodemko mnie cyce nieprzerwanie od owulacji bolą w każdym cyklu, przed okresem czy w ciazy, bez różnicy;) także to żaden wyznacznik. Przestawaly podczas okresu, a teraz cały czas nawalają. Jak się stresowałam plamienia i to nie bolały ze 2 dni ale jest wszystko ok już się robią coraz większe, a że mam normalnie miseczkę B to powoli stanik mały ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A co z Alis?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Mam nadzieje, ze Przedszkolanki nie ma dlatego, ze pyknela wczesniej bete, wyszla pozytywna i swietuje
Słoneczko12, Pestkaa, speakyourmind93, Wik89, Nona lubią tę wiadomość