Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane jesteście. Ale moja szyjka nie pozostawia złudzeń. Jest dokładnie taka,jak dzień przed @ (co oznacza,że tym razem moja fl jest krótsza). Nie wiem o co chodzi, to nie byla kwestia implantacji a zapłodnienia,bo wiem że do niego nie doszło. I byc może jutro ciut skoczy tempka jakimś cudem ale nie od zagnieżdzenia. Jest mi pierwszy raz przykro mimo że już w 4dpo wiedziałam że nic z tego..jutro jade po clo i dzwonie zapisać się na wizyte. Jak jutro będzie @ to monitoring bedzie juź po owy. Dobija mnie termin porodu 2 listopada czy w grudniu a jeszcze bardziej perspektywa,że gdzieś lezy problem a ja nie wiem co robic dalej. Bo byłam pewna ze clo i dupek zaskoczą..
-
przedszkolanka:) wrote:Kochane jesteście. Ale moja szyjka nie pozostawia złudzeń. Jest dokładnie taka,jak dzień przed @ (co oznacza,że tym razem moja fl jest krótsza). Nie wiem o co chodzi, to nie byla kwestia implantacji a zapłodnienia,bo wiem że do niego nie doszło. I byc może jutro ciut skoczy tempka jakimś cudem ale nie od zagnieżdzenia. Jest mi pierwszy raz przykro mimo że już w 4dpo wiedziałam że nic z tego..jutro jade po clo i dzwonie zapisać się na wizyte. Jak jutro będzie @ to monitoring bedzie juź po owy. Dobija mnie termin porodu 2 listopada czy w grudniu a jeszcze bardziej perspektywa,że gdzieś lezy problem a ja nie wiem co robic dalej. Bo byłam pewna ze clo i dupek zaskoczą..
-
Nadal uwazam, ze jeszcze nie powinnas zakladac, ze to stracony cykl! Pamietasz jak ostatnio mowilas, ze nie bedziesz sugerowala sie szyjka? Co do miesiaca porodu to listopadowe skorpiony to cudowni ludzie, a grudzien to piekny prezent pod choinke. Jesli nie wyjdzie teraz, to znajdziesz powod i go pokonasz, wiem to.
Ale tez w 100% rozumiem Twoje samopoczucie. Bede przezywac to samo jesli znowu sie nie uda. Tylko poki co u nas obydwu jeszcze nie ma momentu na zalamke, jeszcze jest nadziejaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti lekarz daje cykl-dwa więc pociagne ten i marcowy. Co dalej? Nie mam pojęcia
Zrobimy ten test mężowi i starania co 2 dzien. Ja nie wiem co mogę zbadac..
Nikodemko to prawda,ale co innego zmieniajaca sie a co innego ta okresowa już..dokładnie pamietam moment gdy ją "odkrylam" taką specyficzną i dzisiaj moment jej zbadania.
Ps.jutro robie test dla formalności i odstawiam dupka.
No i musze po clo jechac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 18:21
-
Przedszkolanko za wcześnie na przekreślanie cyklu! Rozumiem Twoje przeczucia... ale pamietasz chociaz Sung? Powiedziała ze dupa bo jest zawsze jak przed @ i cycki flaki a tu ciąża. Wszystko jest możliwe!
-
Przedszkolanko, rozumiem ze mozna tracic nadzieje na dany cykl jeszcze przed przyjsciem okresu, tez tak nieraz mialam.. ale staraj sie nie myslec w czarnych barwach tyko pozytywnie bo w sumie dopiero pare cykli za Wami, ja wierze ze sie uda jak nie w tym cyklu (co jeszcze mozliwe! Wykres masz super) to niedlugo, masz dobrego gin wiec na pewno zleci jakies badania.
A moze rozwaz z badan poziomy hormonow prolaktyna tsh testosteron androstedion, chyba ze juz robilas.II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Najmłodsza_staraczka wrote:Rzepakowepole ja widzę!
Oby jutro była mocniejsza
Oleczka piękny progesteron! Oby teraz było dobrze
Nikodemka mocno wierze, ze to twój cykl podczytuje was i mam dobre przeczucia co do Ciebie
Do Ciebie przedszkolanka tez !
Wiecie, ze ja nie wiem który mam dzień cyklu, ile jestem po owu (i czy w ogóle jestem) ? Nie miałam żadnego usg, nie mierze temp, nie robiłam nawet jednego owulaka. Niesamowita ulgaWik89 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
No dokładnie, wszystko jest możliwe, dlatego ja zawsze do końca mam nadzieje, ale też aż za dobrze znam to uczucie, że się nie udało. Z tym, że nie ma co się tu załamywać. Wszędzie, dosłownie wszędzie w internecie można przeczytać, że do ciąży potrzebne są - płodnośc obojga partnerów, seks i SZCZĘŚCIE (fart)!! Dlatego to normalne,że zdecydowana większość ludzi musi kilka miesięcy poczekać. Dlatego my tu wszystkie czekamy na własnie ten jeden, szczęśliwy cykl!. Jeszcze za mało czasu minęło, żeby się załamywać
Nona, speakyourmind93, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Też was podczytuję tylko. Też mam średni humor i nie chce smecic. Przedszkolanko u mnie szyjka dziwna. Wczoraj pytałam o szyjke bo była otwarta. Dzisiaj myślałam że też będzie a zdziwiła się bo jest zamknięta. Dziwny ten cykl.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny