Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Czy ten estriadol trzeba badac rowno 7 dpo ? By zobaczyc czy byla wartosciowa owu czy mozna 4 lub 8 dpo
Mi ginka kazala zbadac razem z progiem 7dpo, ale mysle ze jak zbadasz 8 dpo to nie bedzie zle Dzis wyczytalam, ze estradiol badany tydzien po owulacji daje nam obraz czy cialko zolte funkcjonuje prawidlowo.
Niedawno pocieszalam Przedszkolanke, a teraz sie do niej przylaczam. Jak na pstrykniecie palcem poczulam, ze jednak nic z tego. To przez te okresowe objawy. I wiem, ze moga zapowiadac tak samo okres jak i ciaze, ale stwierdzilam, ze chyba musze przestac sie nakrecac, bo boje sie zalamania. Znam siebie i wole nie ryzykowac... -
nick nieaktualny
-
dziękuję za pocieszenie,ale jutro rano będzie @, już ją czuję.
Szyjka nisko ale i mega spuchnięta, więc wiecie.
Kalcia prog ładny.
Nikodemko Ty masz jeszcze czas na załamanie,ale rozumiem Cię, bo ja od 4dpo tak miałam i wiedziałam,czułam.. -
Nikodemko widzę ze tak jak obie byłyśmy w euforii tan teraz obie spadek... ja tez dziś zaczęłam czuć ból brzucha na jak miesiączkę i jeszcze zbadałam proga , który prawie nic nie urosł w dwa dni i mam dołka...
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Fiorella, a jak dzisiaj? Co u Ciebie?
Nona, Najmłodsza, wygooglowalam tu jednego lekarza z Kopernika, który przyjmuje w Artvimedzie i ma dużo dobrych opinii też. Badał mnie kilka razy i właśnie nie wiem czy nie zagadać i się do niego nie umówić. Też zaczęłam rozkminiac invitro i tam mają fajne pakiety. No i mam blisko, bo pracuje po sąsiedzku.
Najmłodsza, kiedy ruszasz z całą procedura?Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Monia - badaj w poniedzialek i bedziemy analizowac
Kalcia - nie martw sie, jest powyzej 10, owu byla, to najwazniejsze! Eh... no wlasnie. Ja dobrze znan ten bol brzucha. Jeszcze co miesiac idealnie w tym samym momencie. Organizm moglby byc choc raz laskawszy i pozwolic mi dluzej miec nadzieje.
-
ja też wierzę przedszkolanko mimo wszystko, mimo Twoich przeczuć... oczywiście sama znasz siebie najlepiej, ale los potrafi mile zaskoczyć... mam nadzieję, że i tak będzie w twoim przypadku.. trzymam kciuki równie mocno jak pozostała część dziewczyn..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Dziękuję że pytasz:-) Dziś dostałam drugą dawkę metotreksatu i czekam do piątku na efekty. Tak że psychicznie lepiej, bo skoro lekarze mają nadzieję że zadziała, to ja też trochę nabrałam nadziei. Poczytałam też o tym że on działa z opóźnieniem, wiec się uspokoiłam, ale na wszelki wypadek już jestem nastawiona na najgorsze (usunięcie jajowodu), żebym nie musiała kolejnego rozczarowania przeżywać.
Nona, Najmłodsza, wygooglowalam tu jednego lekarza z Kopernika, który przyjmuje w Artvimedzie i ma dużo dobrych opinii też. Badał mnie kilka razy i właśnie nie wiem czy nie zagadać i się do niego nie umówić. Też zaczęłam rozkminiac invitro i tam mają fajne pakiety. No i mam blisko, bo pracuje po sąsiedzku.
Najmłodsza, kiedy ruszasz z całą procedura?
Lekarze na pewno wiedza, co robia, a skoro podaja druga dawke, to znaczy, ze musi zadzialac! A w domu jestes, czy Cie w szpitalu tak dlugo trzymaja? Metotreksat dziala z opoznionym zaplonem, to po dwoch dawkach beta spadnie Ci blyskawicznie i szybciutko powrocisz do testowania
Nikodemko, Przedszkolanko, ja tam wiem, ze zobaczycie IIWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:00
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Jutro robię test. Szyjka jak zawsze przed @, cera do kitu, nastrój bojowy, jedynie cycki nie bolą. 11 dpo już powinno coś być, jak nie to zacznę myśleć nad planem na luty.
Fiorella, oby u Ciebie ruszyło coś do przodu. Trzymam kciuki i dużo siły dla Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:24
fiorella82, przedszkolanka:), Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Lekarze na pewno wiedza, co robia, a skoro podaja druga dawke, to znaczy, ze musi zadzialac! A w domu jestes, czy Cie w szpitalu tak dlugo trzymaja? Metotreksat dziala z opoznionym zaplonem, to po dwoch dawkach beta spadnie Ci blyskawicznie i szybciutko powrocisz do testowania
Nikodemko, Przedszkolanko, ja tam wiem, ze zobaczycie II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Fiorella, dzięki za info i lekarzu. Na razie skoro mam pakiet z pracy i dr Golański z Pro Creative na na mnie plan ro działam. Amh, czystość, Mucha plus monit w tym cyklu. W kolejnym droznosc potem nasienie. Jakby co to inseminacja w Artvimed u dr Ch bo to znajomy mojego.
Ale ale na razie w ogóle o tym nie myślę, próbuję naturalnie, nie uda się to 2-6dc clo a potem ovitrelle na pecherzyku 18mm.
Jutro 9dc, pecherzyk jeszcze mini 8mm nie chce mi sue nawet sexic jeszcze. -
A ja wyje. Pierwszy raz przez nieudane starania prócz cb rycze i nie chce mi się już nic..rozkleiłam się totalnie chociaż myślałam,że mnie to nie złapie.
Brzuch mnie napierdziela,2 faza sie skróci do 10 dni a cykl do 26 dni. Było tak idealnie i dupa z tego wyszła. Ehh