Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam typowy przedokresowy ból. Typowy przedokresowy bialy sluz i coraz mocniejszy bol cyckow. A nie, sorry, to pewnie zagniezdzenie
Jejku, jak przyjdzie okres, to rune z hukiem o ziemie i sie nie podniose... takiej sobie nadziei narobilam. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:8dc, wszystko ok, torbieli z tamtego cyklu nie ma. Na razie to standardowo niewiele widać jeszcze za wcześnie, na prawym 8mm pecherzyk ale też kilka innych, nie wiadomo który z nich będzie. Pobrał Mucha i czystości. Starać się i zobaczymy. Wizyta za tydzień wtorek i zobaczymy czy pękł, owu koło poniedziałku dopiero.
Najmlodsza ten mój gin współpracuje z Twoim nowym dr Ch z kliniki. Mój wysyła np na inseminacje do Artvimedu a Twój na prowadzenie ciąży do mojego. Ogólnie super są obaj.
Luzik, będziemy działać z serduchami ale jeszcze nie dziś, luzik.
Docelowo mówi o clo, ovitrelle ale na razie na naturalnym cyklu bo amh dobre, mamy czas. Spoko. Wyluzowalam. Nie podglądam w trakcie owu. Staramy się i tyle.
Endometrium typowo okresowe jeszcze 1,4 Hehe.
Mój gin się z nim przyjaźni ogólnie doktor Ch. jest jednym z najlepszych lekarzy w Krk. od niepłodności. Stad tez terminy na czerwiec.. dobrze ze dostanę się do niego szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 19:29
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Trochę mnie nie było, co tam u was kotki? Jakaś owulka albo teścior ?
Możesz tylko na początku dać nam tu kopa w tyłek - jednym się należy a drudzy (w tym ja) niech tak profilaktycznie dostaną
W blue monday wszystkie miały szampanski nastrój, ale widać karma nie odpuszcza i zrobił nam się blue tuesday xDNona, Sasanka5, Słoneczko12, Beti82, Nikodemka, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja w tym miesiącu pierwszy raz mierze temperaturę. Nie wiem kiedy co i jak robić, a Wy jesteście ekpertkami. Jak coś to mi podpowiecie kiedy serduszkować kompentując mój wykres ?? ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 19:59
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Tzn terminy z ulicy są długie ale tak jak Tobie tak samo załatwia właśnie kilku innym kolegom luty - marzec, mojego pacjentki też wpycha.
Myślisz że nie zacznie od inseminacji najpierw tylko od razu ivf?
U mnie inseminacja raczej nie ma sensuNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Meggs przykro mi, ale ja się na migrenach nic a nic nie znam. Miewasz je czesto? Wiesz co he wywołuje u Ciebie?
-
Właśnie zrobiłam proga, 3 raz w tym cyklu, przez to ze ovu przesunęło mi owulacje i zmartwiłam się strasznie...
4dpo -10,7
5dpo- 12,6
7dpo- 12,9
Co myślicie? Trochę mały tem przyrost przez 2 dni, albo to już spadek
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
nick nieaktualny