Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, głowa do góry! Jeszcze @ nie ma i ból brzucha wcale nie musi świadczyć, że się zbliża. Musisz być dobrej myśli
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko - tule... i rozumiem. Ale nie trac calej nadziei, jeszcze nie mozesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:55
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem,że to przykre dla staraczek z dłuższym stażem ale ja juź mam dość najgorsze jest to,że czuję że coś jest nie tak..bo jest.
Nie smęce ide do poduszki popłacze,usnę i moze jutro bedzie lepiej.
Dziekuje za wiare :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem,że to przykre dla staraczek z dłuższym stażem ale ja juź mam dość najgorsze jest to,że czuję że coś jest nie tak..bo jest.
Dziekuje za wiare :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziekuje za wiare :*
Hej nie załamuj się jeszcze! Ten cykl jeszcze nie jest stracony, spadek nie trochę za szybko na @? Masz fajnego lekarza, jak czujesz że coś jeszcze jest na rzeczy, to poproś o dalszą diagnostykę. Ale we wrześniu była cb, więc ja myślę że to tylko kwestia czasu i naprawdę lada moment zaskoczy! Głowa do góryprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolance tempka ładnie odbiła. Wiedziałam że na spadek na @ za szybko i na przekreślanie cyklu tym bardziej. Zaraz wyskoczy nam z dwiema krechami
Nona, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cała się trzęsę
XxMoniaXx, Niezapominajka2, Szczęściara, Meggs, alex0806, kalcia, Nikodemka, przedszkolanka:), kark, Beti82, speakyourmind93, Nona, Biegającą-mama, blair., Słoneczko12, sunshine03, patuniek86, Wik89, Domi_tur, Lami, monik123, Ani0nka, SylwiaLu, moyeu, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:ej obadajcie moje tempki, ta jedna taka niska z dupy to pewnie dlategoz e jeszcze uczę sie meirzyc, czy przed owu mogą być takie wahania?
w buzi mierze, po lewej, pod jezykiem...Nona lubi tę wiadomość
-
Pestka!!!! Cudownie, gratuluje :****
Powiedz mi, mialas jakies przedokresowe objawy?Pestkaa lubi tę wiadomość