Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPestko, ale krecha! Gratulacje, który to dpo, że taki grubas ?
Biegajaca, kiedy test ?
Przedszkolanko pięknie odbiło, zagnieżdżenie jak nic, ja miałam taki dołek w 8dpo Bóg Cię wynagrodzi jutro albo pojutrze 2 kreskami na teście za cierpliwość
Słoneczko szkodaprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Pestka!!!! Cudownie, gratuluje :****
Powiedz mi, mialas jakies przedokresowe objawy?XxMoniaXx wrote:Pestko a jakies objawy mialas ?
Nic a nic, po drodze miałam infekcje pochwy, a teraz od trzech dni ostro mnie katuje choróbsko... prawdę mówiąc ledwo żyje... nie sądziłam, że to może być dobry czas dla fasolki i nic z tego nie będzie... szok...przedszkolanka:), Nona, kalcia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kark
Pestko a co Cię tknęło na test? Twoj przypadek daje nadzieję dla wszystkich
11/12 dpo
Przedszkolanko, żaden objaw... po prostu chciałam mieć to już za sobą ("to" oznacza bardziej "ok i z nów nic" i żeby ułożyć sobie plan co dalej, serio.. wiem, że to głupie... ale wiem też, że zrozumiecie )Nona, przedszkolanka:), Wik89, kark lubią tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:cała się trzęsę
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny doradzcie cos To juz 30 dc i nadal nie bylo owulacji...Czy mam czekac na @ nie wiem ile? Jak to jest w cyklu bezowulacyjnym ? Myslę nad tym-
a)-zaczać brac sobie dupka (max 10 dni?) w koncu i tak zalecaja niektorzy branie od dnia do dnia nie patrzac na owu.I moze po odstawieniu dostane @...
b)-czekac...bo to w koncu cykl po cb i niech samo zadecyduje kiedy @ przyjdzie
c)-pojscie do lekarza raczej odpada bo...moj na nfz nie wezmie mnie bez kolejki to nie ma szans a zreszta nawet jesli to on by mi kazał pewnie luteine albo dupka brac do momentu dostania @ bo juz tak kiedys powiedzial wiec wiem co powie.Do innego lekarza to mi szkoda kasy,bo nie pojde wywalic 200 zl po to,zeby mi ktos powiedzial jak mam dupka brac.A zreszta do tych lekarzy sa terminy dlugie to pewnie bym nie doczekala i tak -
kark wrote:Pestko, ale krecha! Gratulacje, który to dpo, że taki grubas ?
Biegajaca, kiedy test ?
Przedszkolanko pięknie odbiło, zagnieżdżenie jak nic, ja miałam taki dołek w 8dpo Bóg Cię wynagrodzi jutro albo pojutrze 2 kreskami na teście za cierpliwość
Słoneczko szkoda -
nick nieaktualny