Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - mama chyba przyniosla cos z Przedszkola, bo sama tez slabo sie czuje. Chce mi sie wymiotowac, nie schodze z kibla i mam 37,5, a jak na mnie to juz sporo... Jade wlasnie na monit na stoperanie.
Co do AMH, mi ówczesny lekarz powiedzial, ze nie ma znaczenia w ktorym dniu cyklu sie je robi, bo rezerwa jajnikowa jest wzglednie stala, czyli ze nie zmieni sie miedzy 2 a 21 dniem cyklu. Pewnosci nie mam, ale tak mowil...
Widzialyscie stronke e-owulacja? -
Ehh Dziewczyny tez mnie dzis dopadly smetne mysli.. ale serio dzis Blue Monday wiec musimy sie nastawic ze to przejsciowe i ustalic deadline na negatywne mysli do polnocy! Beti82 glowa do gory rozumiem ze ciezko Ci skoro wiesz/czujesz ze cykl „stracony”, ale dostaniesz clo w nastepnym i bedzie dobrze. Ja Cie podziwiam ze tak duzo robisz aby ustalic na czym stoisz i weryfikujesz to wszystko, naprawde wierze ze Ci sie wkrotce uda:)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nikodemko to pewnie trzydniówka,dzieci non stop to mają..
Czekam na relacje z wizyty!
Nona starań na pewno nie ma co odpuszczac
Becia jak mi sie dalej nie bedzie udawać to tez podpytam lekarza o to badanie ..
Speaky czytasz nas? Mam pytanieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie dupa. Metotreksat nie zadzialal, beta poszła do góry od piątku:(
I nie, nie jestem dzielna, wyje jak głupia, bo już psychicznie nie daje rady. Od trzech tygodni los się nade mną okropnie znęca. Wiem że to zniosę, bo nie mam wyjścia, ale nie jestem dzielna i nie chce nawet być. -
Nona wrote:może zmień gina, noz kurde nie może Cię dołować. Idż na monit, ja myslalam ze idę tak po prostu a sie cuda okazały jakieś ciałko zółte itp, wiec zawsze cos sie dowiesz, chociaz endometrium oglądnies ile mm.
-
Wik89 wrote:Ehh Dziewczyny tez mnie dzis dopadly smetne mysli.. ale serio dzis Blue Monday wiec musimy sie nastawic ze to przejsciowe i ustalic deadline na negatywne mysli do polnocy! Beti82 glowa do gory rozumiem ze ciezko Ci skoro wiesz/czujesz ze cykl „stracony”, ale dostaniesz clo w nastepnym i bedzie dobrze. Ja Cie podziwiam ze tak duzo robisz aby ustalic na czym stoisz i weryfikujesz to wszystko, naprawde wierze ze Ci sie wkrotce uda:)
-
fiorella82 wrote:A u mnie dupa. Metotreksat nie zadzialal, beta poszła do góry od piątku:(
I nie, nie jestem dzielna, wyje jak głupia, bo już psychicznie nie daje rady. Od trzech tygodni los się nade mną okropnie znęca. Wiem że to zniosę, bo nie mam wyjścia, ale nie jestem dzielna i nie chce nawet być.