Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Z kolejki skarbówki:
Nona hahah,mi teź się nie chce ;p
Nikodemko pisz po wizycie!
Fiorella dzielna baba jestes!:*
Monia pozytyw dzis? To z dupkiem poczekaj a podzialaj jeszcze
Beti jak Twoja owu?
Sloneczko witaj w klubie bez objawów,chociz ja dziwne pikanie miałam lewego ale owu byla z prawego wiec dupa;p
Mnie czasami zakłuje albo z jednej albo z drugiej strony, przez krótkie chwile brzuch mnie bolał jak na @, ale i tak się nie nakręcamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
U mnie dziś 6dpo i temperatura utrzymuje się drugi dzień już 37,5, w 4 dpo progesteron był 10,7 wiec czekam spokojnie i 10 dpo pójdę na betę . Chyba serio coś dziś wisiało w powietrzu, bo tez nie mogłam spać...
Wik89 lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kalcia - czyli jestesmy we trzy 6dpo razem z Wik Ale masz ladna wysoka temperature! Tez bym chetnie poszla na bede za 4 dni, ale po zastrzyku nie ma sensu, bo potem bede sie zastanawiac czy to pozostalosci po nim, czy ciaza...
jesli bedzie dzis te cialko, to jutro jade na proga.
I chyba wiem skad moje samopoczucie... Wyglada na to, ze mam wirusa zoladkowego ((kalcia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Oj nie Przedszkolanko błagam tylko nie mow ze jeszcze sie starac bo ja juz ledwo zipie. Bylo 6 staran w tym 5x dzien w dzien eiec o nieee.. Dzis nie chce slyszec o zadnych staraniach :p moze jutro .
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Beti jaka deprecha? Dzisiaj blue monday a jutro nastawienie pozytywne wraca!!
Monia hahahaha dobre ;p mialam tak po 3 dniach ;p
Słoneczko,Pestka a Wy dupka bierzecie?
Teczova czyli pozytywne wiesci!
Nikodemko skąd nagle wirus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 12:44
-
Przedszkolanko, nie biorę dupka. Muszę znaleźć sobie dobrego lekarza, bo z tą co teraz do niech chodzę to dogadać się nie mogę.
Anusiak, buu Luty będzie Twój!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Przedszkolanko, nie biorę dupka. Muszę znaleźć sobie dobrego lekarza, bo z tą co teraz do niech chodzę to dogadać się nie mogę.
Anusiak, buu Luty będzie Twój!Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:dziekuje ale nie bedzie u nas sytuacja złożona
Polubiłam przez przypadek, przepraszam..
Ale nie poddawaj się i myśl pozytywnieCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiak nowy cykl nowe nadzieje.
A ja dostalam antybiotyk na zapalenie zatok. Owulacja chyba juz byla bo szyjka sie zamknela i jest gesty sluz. Mam nadzieje ze wczorajsze starania wystarczyly choc przyznam szczerze ze jakos nie wierze ze sie udalo bo niby czemu mialoby sie udac teraz jak wczesniej nie wychodzilo. Jakos mam mysli ze nigdy sie nie uda a starania sa takie dla zasady a nie ze wiem ze moze cos wyjsc. Szczegolnie ze moj 2 antybiotyki przrz ostatnie 2 miechy bral, do tego stres i za duze pragnienie dziecka -
nick nieaktualny
-
Iwona, przykro mi, że tak często chorujecie. Może warto jakoś wzmocnić organizm? Nie możesz się jednak załamywać, bo niestety wiele zależy od samopoczucia i ogólnego nastawienia. U mnie był taki okres, w którym doszukiwałam się wszelkich objawów, nakręcałam się bardzo, a później przychodził okres i była wielka rozpacz. Z perspektywy czasu wiem, że to było potrzebne, by się opamiętać, zmienić myślenie. Przed Świętami trafiłam na stronę na fb "Być Urzekająca" i zapisałam się na wyzwania adwentowe przez Messengera. Był to dla mnie niesamowity czas. Zmieniło się tak wiele, poczułam duży spokój. Od nowego roku odmawiam też Nowennę Pompejańską, modlitwa daje tak wielkie ukojenie.. Nie wiem czy jesteś katoliczką, ale z całego serca polecamCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
becia1982 wrote:Dziewczyny te badanie na rezerwę jajników to jak się nazywa ,kiedy najlepiej wykonać i ile może kosztować??
AMH, najlepiej na początku cyklu, koszt zależy od labo, 120-200 złCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u