Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej też źle spałam. Najpierw mi się nie chciało, potem się budziłam. A od 4.30 już nie spałam. Zawsze mam tak w okolicach pełni.
Nikodemka! Kciuki za wizytę! Będzie piękne ciałko zółte!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 10:10
-
Nikodemko, trzymam kciuki za wizytę
U mnie dziś prawdopodobnie 9 dpo, jak u Przedszkolanki Objawów brak, cały ten cykl jest jakiś inny. Jedynie co to sutki jakieś takie bolące, ale tak lekko. Także wielka niewiadomaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Cześć dziewczyny,u mnie okresu brak,niestety popieprzyło mi się strasznie dzisiaj 47dc ,dobrze że jutro do ginekologa mam,zobaczymy co tam się dzieje,a było już tak fajnie co 35dni .
A tak wogole to u was też tak mrozi normalnie wczoraj 11 stopni na minusie pod wieczór,ja już odzwyczaiłam się od takich temperatur . Chcę wiosnę!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:robiła któras czystośc & MUCHa? mam jutro termin u gina, jakbym miala jutro robic to dzis moge rżnięcie czy lepiej po tych wymazach?
Nona lubi tę wiadomość
-
Monia - mi domowe lab dobrze pokazuje, nie sa caly czas pozytywne, ale uwazam, ze sa bardzo czule. Moze poziom lh spada powoli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z kolejki skarbówki:
Nona hahah,mi teź się nie chce ;p
Nikodemko pisz po wizycie!
Fiorella dzielna baba jestes!:*
Monia pozytyw dzis? To z dupkiem poczekaj a podzialaj jeszcze
Beti jak Twoja owu?
Sloneczko witaj w klubie bez objawów,chociz ja dziwne pikanie miałam lewego ale owu byla z prawego wiec dupa;pWik89 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Z kolejki skarbówki:
Nona hahah,mi teź się nie chce ;p
Nikodemko pisz po wizycie!
Fiorella dzielna baba jestes!:*
Monia pozytyw dzis? To z dupkiem poczekaj a podzialaj jeszcze
Beti jak Twoja owu?
Sloneczko witaj w klubie bez objawów,chociz ja dziwne pikanie miałam lewego ale owu byla z prawego wiec dupa;p