Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Ja temp tez bez szalu. Nie wzrosla. Czyli co przed owu , bezowulacyjny.. Bo gdyby była to najpozniej wczoraj ale licze ze wczesniej.
-
Hmm Monia a moze zrob jeszcze dzis test owu... ja ostatnio mialam owu pare dni po sluzie plodnym. Wiec moze przyjdzie z opoznieniem?
Ja jednak dzis 6dpo a nie 5, jeden dzien mniej oczekiwaniaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzis 17 dc. Plodny byl wczesniej. 14 i 15 dc mega pozytywy wczoraj jeden pozytywny i jeden negatywny juz (+ byl z dom lab a - allegrowy ale ladnie mi sie oba pokrywaly. Nie bylo jaj). Ale ja tez raz mierze raz nie . tak wizualnie wiem ze powinna by byc wyzsza . jeszcze dzis sikne ale beda negatywy wg mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dzis 17 dc. Plodny byl wczesniej. 14 i 15 dc mega pozytywy wczoraj jeden pozytywny i jeden negatywny juz (+ byl z dom lab a - allegrowy ale ladnie mi sie oba pokrywaly. Nie bylo jaj). Ale ja tez raz mierze raz nie . tak wizualnie wiem ze powinna by byc wyzsza . jeszcze dzis sikne ale beda negatywy wg mnie
-
nick nieaktualny
-
Fiorella co u Ciebie ? Jak się czujesz?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
U mnie temperatura w gore, ale nie biore jej na powaznie po takiej nocy...
Najpierw mialam samoloty, ale przeszlo mi, pozniej nie moglam zasnac, bo ksiezyc walil mi w okno swiatlem, a kolo 2:00 obudzilo mnie wycie syren... Kilka kilometrow od mojego domu byl wypadek, zginelo 4 mlodych chlopcow, 18-letnich, masakra
Czuje sie dzis fatalnie, nie moge nabrac do konca powietrza, jak przed jakims trudnym ezgaminem. Mam nadzieje, ze to stres przed wizyta i przejdzie jak juz bede po niej.
Zrobilam test ciazowy, zeby sprawdzic czy zastrzyk jeszcze dziala i kreska jest juz sporo bledsza, wiec powoli znika. -
Nona wrote:Wik, a skąd wiesz ile dpo?
Nie wiem czy dobrze to kalkuluje pewnie moge sie przejechac;) ale we wtorek wieczorem mialam poza zwyklym bolem owu taki jeden kilkuminutowy ostrzejszy bol po lewej stronie, zakladam ze wtedy mogl peknac pecherzyk, w srode o 6.30 temp juz o 0,4 wyzsza i sie utrzymuje wiec zakldam ze dzis 6dpo
Czy byla owu na 100% to sie nie dowiem w tym cylku bo nie mialam monitoringu wiec pozostaje ta kalkulacja..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik - Nie dziekuje :* Liczymy tak samo, bo ja tez obstawiam, ze u mnie 6dpo, czyli wspolne testowanie nadal aktualne oczywiscie jesli pekl moj pecherzyk.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Czuję się ok. Żadnych skutków ubocznych nie odczuwam. Krew oddana, po 12 będę wiedziała czy beta spadla.
No to kciuki kochana.
Jesteś mega, mega, mega dzielna !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.