Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie wkurzylam bo niesiac temu gin mi przepisala 2 op eurythyroxu po 50 tabl kazde i zostalo mi 26 tabletek bo cala paczke gdzies mi wcielo. Przeszukalam 2 apteczki ktore mam w domu i cholera nie ma . wcielo. Magia... Co ja teraz bede robic . w aptece mi nie dadza bez recepty..
-
Przedszkolanko ja juz wszystko przeszukalam 2x nie rzucam lekow byle gdzie
Mam 19 luty gina na nfz . nie wiem czy mi przepisze.
I wazne pytanie !!!!!!!!
Prosze koniecznie mi odpoeiedziec:)
Jutro badan tsh, proga i estriadol. Co z eurythyroxem na czczo.. Brac przed badaniem czy jak wroce. Zawsze bralam ok 5 rano tabl jak mierzylam temp. Na badania bede na 6.30-7. Co z tym lekiem ? -
XxMoniaXx wrote:Jutro badan tsh, proga i estriadol. Co z eurythyroxem na czczo.. Brac przed badaniem czy jak wroce. Zawsze bralam ok 5 rano tabl jak mierzylam temp. Na badania bede na 6.30-7. Co z tym lekiem ?
Nie bierzemy euthyroxu przed badaniem.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Anionka - u mnie domowe labolatorium sprawdza sie najlepiej ze wszystkich, dzieki nim odkrylam, podwojna owulacje Tez mi sie wydaje, ze twoj test nie jest jeszcze pozytywny, bedzie pewnie jutro/pojutrze i owulacja moze wystapic po 36 h czyli zgadzaloby sie, ze bedzie w srode albo czwartek.
Meggs, Teczova - wydaje mi sie, ze bym nie przeoczyla tych plamien, bo to nie byla mala ilosc, chociaz cholera wie... Chyba, ze w jakis magiczny sposob proba zaplodnienia powoduje te plamienia haha -
Właśnie jak tam dziś? Jutro test ?
My wracamy z gór i jutro do roboty ale reset zrobiony plamienia nie ma moze to jakieś na owulacje opóźniona było Hmm jutro chyba wizyta u doktora zobaczymy nigdy mie miałam takiego kremowego różowego śluzu zawsze były brązowe plamienia noże coś inofem namieszal -
Monia ja teź jutro tsh badam i jak znowu urosło przez 3 dni to na cito do endo.
Nikodemko a lekarz co na plamienia mówił?
Kozgo inofem wątpię,ale ciekawa jestem co powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 18:35
-
reset wrote:Nie bierzemy euthyroxu przed badaniem.
O, cześć !
Dawno Cie tu nie było.
Co słychać ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Jutro testowanie, ale dzisiaj męczą mnie wymioty i biegunka, do tego podwyższona temperatura. Nie wiem czy to nie jakie wirus. Jeszcze kręgosłup mnie boli jak cholera.. Dzisiaj pojawił się śluz z małą ilością krwi, więc pewnie jutro @