Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Wczoraj na urodzinach latalam , szykowalam bo 20 gosci w domu i przy kolacji mnie tak zaczelo pikac po prawej stronie , nie wiem jajnik czy cos. Dzis tempka 36.6 wiec wczorajsze 36.84 to przegrzanie. Nie wroze ciazy z tego wykresu niestety.
-
Meggs wrote:Niezapominjako będzie dobrze robisz testy owu?
przedszkolanka:), Meggs, Wik89 lubią tę wiadomość
-
kurcze, zawsze mialam przed okresem brazowe plamienia, a w grudniu i teraz sa z domieszka krwi... W ogole nie wiem czym one sa spowodowane, bo progesteron mam super...
-
A nadzerka Ci się nie robi? Ja tak miałam właśnie. Oby nie ale można sprawdzić jak będziesz u ginekologa
-
Niezapominajka2 wrote:Meggs tak - w piatek była bladzinka a wczoraj już wściekle pozytywny rzadko udaje mi się wyłapać moment, gdy testowa jest ciemniejsza niż kontrolna w tych testach z rossmanna. Ale jutro zamówię te z allegro razem z ciążowymi i będę jechać
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam betę po 48 godzinach i z 18,5 skoczyła na 94,6 jestem 12dpo. Przyrost aż 388%?
Ani0nka, przedszkolanka:), kark, Nona, Lami, Pestkaa, Wik89, speakyourmind93, Biegającą-mama, 5ylwian, KalaW lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Która z was ogląda Madagaskar.iUwielbiam tą bajkę jak coś to leci na TVN
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 15:54
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f875674c356.jpg
Zrobiłam dziś test owulacyjny, dzisiejszy ten na samej gorze. Inne są z poprzednich dni. W środę/czwartek mam mieć planowo owulacje... proszę dziewczyny trzymajcie mocno kciuki abym do tej pory wyzdrowiała chciałabym być w pełni sił na te dni...kalcia, przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Anionka - mam nadzerke, ale ona nie jest przyczyna
Teczova - mam dokladnie tak samo jak Ty. Moja lekarka mowi, ze przy zespole antyfosfolipidowym tez wystepuja brazowe plamienia, ale badania, zeby go zdiagnozowac sa dosc drogie, wiec na razie sie wstrzymuje. A od kiedy wystepuja u Ciebie te plamienia? Moje zaczely sie rowno z rozpoczeciem staran -
Dziewczyny powiem Wam ze testy z domowego laboratorium możecie wyrzucić do kosza. Chodzi o te owulacyjne... w środę/czwartek mam mieć owulacje a ten z domowego wykazuje ze dziś jest odpowiedni moment na starania... serio wiem, że te clearblue testy są drogie ale najbardziej wiarygodne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8bdfe90e0c9.jpg -
No prawie mysle ze w środę/czwartek będzie ten moment skoro miałam w czwartek u ginekologa pecherzyki w obu jajnikach po 10mm ale obym do tego czasu wyzdrowiała ;-( dlatego za to najmocniej trzymacie kciuki. Właśnie jem migdały i żurawinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 16:43
-
Nikodemko może wcześniej nie zwracałaś na nie uwagi. Tak to jest że póki się człowiek nie stara to nie zwraca na pewne rzeczy uwagi. U mnie plamienia się zaczęły po odstawieniu tabletek. Czyli też zaraz przed staraniami. Niby to najczesciej spowodowane jest niski progesteronem ale to niekoniecznie prawda bo mój jest wysoki a nadzerek nie mam. Więc jak zawsze przyczyna nieznana
-
Anionka fakt ze domowe lab sa bardziej czule, ale akurat ten Twoj to moim zdaniem jeszcze nie pozytyw, przy domowych lab pozytyw wtedy gdy kreski naprawde identyczne albo druga cimnuejsza, a tu jednak jeszcze masz teoche bledsza tą testową wg mnie. Mysle ze w pon lub wtorek bedzie pozytyw:)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”