Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Nona czekam na to co Ci ginekolog powie ja mam dziś pęcherzyk 18mm, przyrost 1,5 dziennie wiec w czwartek będzie 21mm, wtedy pękają tak? A jeszcze w czwartek mam monitoring. Myslicie ze warto isc?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti Kochana tylko jeden urósł od poprzedniego monitoringu, w prawym jajniku chyba ze bliźniaki jednojajowe
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Jednak nie jestem tak silna jak mi się wydawało.. Chce mi się wyć mam tego dosyć.
-
Kala - przytulam...
Sloneczko - wlasnie mialam napisac, ze moj mozg chyba odpuscil. Moze to kwestia tego jak okropnie sie czuje wczoraj i dzis, bo do bolu miesiaczkowego doszedl potworny bol glowy, ale nie mam ani troche zapalu w porownaniu do poprzednich miesiecy. Zapomnialam nawet wziac suple, zmierzyc temperature... wczesniej mi sie to nie zdarzalo.
-
Sloneczko Nikodemko, rozumiem.... ja dzis totalnie zmienne nastroje rano smutek potem pozytynwe nastawienie i niby jest plan a teraz znowu przestaje wierzyc ze kiedykolwiek sie uda:( wlasnie rozmawialam przez tel z mezem, umowil sie na badanie ale dopiero 19.02 juz rozkminiam czy to ok czy nie przeszkodzi w staraniach i mam juz dosyc tego ciaglego wyliczania wszystkiego:(
KalaW szkoda:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 15:50
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dobra zapisalam sie na czwartek na monitoring.Tylko teraz bedziecie musialy mnie zdiagnozowac haha Jak to jest w cyklu bezowulacyjnym jezeli taki mam? Pecherzyk bedzie mial tyle samo co w 15 dc jak bylam ? A endo jakie jest przed @? Wtedy mialam 7mm to powinnam miec teraz wiecej czy mniej?
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Mnie górskie zatrucie nie odpuszcza No tak mnie muli masakra
Wiesz, że nie każdej owulaki w ciąży wychodzą przed terminem @? Więc okej, kumam, że się nie nakręcasz, ale postawić krzyżyka na tym cyklu jeszcze nie można. Na owulce też krzyżyk postawiłaś i co? Jajco dosłownie.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Beti Endometrum powinno być o wiele większe przed @ a co do pęcherzyków to nie mam pojęcia, dziewczyny podpowiedzcie