Forum Starając się - ogólne Noworoczne Testowanie :)
Odpowiedz

Noworoczne Testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • rzepakowepole Autorytet
    Postów: 1716 1901

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 11:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym, co Ty się zastanawiasz, skoro dziś masz wizytę. Więcej się dowiesz niż z jakichś testów. :-)

    Nona lubi tę wiadomość

    ex2bvcqgjnvonbri.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 12:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 14:55

    speakyourmind93 lubi tę wiadomość

  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja już musiałam zrobić siku bo bym pękła. Nadal nie ma owulacji. Pewnie jutro.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/762de7e7012c.jpg

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • Mishigami00 Autorytet
    Postów: 833 438

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przed chwilą zrobiłam i dalej negatyw, to wczoraj o 15 miałam bardziej czerwoną krechę, a może jakbym zrobiła test wczoraj koło 13/14 to by wyszedł pozytyw?

    Boli mnie właśnie brzuch na dole i czasami kłuje jajnik lewy czy to może być owulacja chociaż test mówi, że nie?

    Dzisiejszy test :
    https://zapodaj.net/e1a2559a46d8d.jpg.html

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 13:36

    28lat
    12cs o pierwsze maleństwo


    Cykle 26-28dni

    1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
    2.11.2019 - II kreseczki <3

    4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
    6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml

    30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije :)

    30.12 wygląda na synka 😉

    29.02 na 98% dziewczynka😍❤

    21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka <3 Amelka <3


    8p3os65g13wi1n9z.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mishi mysle ze od dziś powinnismy serduszkowac co drugi dzień :)

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo codziennie jak ktoś ma taką chęć i możliwość :) ja co drugi dzień będę się starać

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona czekam na Ciebie ❤️

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • Mishigami00 Autorytet
    Postów: 833 438

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dzisiaj chyba zrobię przerwę bo przez ostatnie 3 dni było codziennie i nie chce mi się :p

    A po za tym dzisiaj czuję się nie bardzo, chyba jakieś przeziębienie mnie rozkłada...

    Czekamy Nona na Twój test :)

    Nona lubi tę wiadomość

    28lat
    12cs o pierwsze maleństwo


    Cykle 26-28dni

    1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
    2.11.2019 - II kreseczki <3

    4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
    6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml

    30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije :)

    30.12 wygląda na synka 😉

    29.02 na 98% dziewczynka😍❤

    21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka <3 Amelka <3


    8p3os65g13wi1n9z.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A daj spokój nie chce nic słuchać o przeziębieniach... od prawie dwóch tygodni mnie trzyma. Nie chciałam brać antybiotyku, leczyłam się sama a jak już rozłożyło na maksa to antybiotyk już musiał zostać włączony. Jeszcze katar i głowa bolą a tak to oki jest. Do czwartku biorę antybiotyk. Dobrze ze ferie mam teraz to się doprowadzę do porządku

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • didi123 Autorytet
    Postów: 1715 710

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 13:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Kozgo bedę płakać (ze szczęścia oczywiście) jak się okaże że coś sie dzieje ;)

    Wklejam (obiecuję ostatni raz!),dla uspokojenia ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eea42c76f1be.jpg

    Gratuluję! <3
    Tak ci kibicowałam :)

    przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

    Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Beti82 Autorytet
    Postów: 6768 6057

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Beti możesz mieć poprostu cykl bezowulacyjny, takie się zdarzają. Nie wiem czy jest sens monitu teraz w 35dc, @ możesz dostać ok.40dc, bo zwykle bezowu są dłuższe
    wiem ,wiem tylko mnie martwi bo mam 1 dzien bol na @ a na drugi ból jajnika.Wiec juz nie wiem czy mi sie @ zbliza czy owu.No i kiedys juz mialam taki dlugi cykl w ktorym owu byla 39 dc i dopiero po niej 13 dni @ .Dlatego mam wrazenie ,ze musze czekac na owu ,zeby dostac @

    w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • przedszkolanka:) Autorytet
    Postów: 16060 11966

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Gratuluję! <3
    Tak ci kibicowałam :)
    Dziękuję <3

    Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

    relg20mmmizyz3er.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona czekamy ❤️

    speakyourmind93, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • baksia Autorytet
    Postów: 1462 1265

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;)
    Mam pytanie... w 3 dc robiłam badania :
    fsh 5,78 (norma 3,5-12,5)
    Estradiol 55,4 (12,4-233)
    Prolaktyna 12,5
    W którym dniu zrobić kolejne badania? Chodzi głównie o estradiol. Za tydzień mam wizytę u gin, wtedy będzie to 15dc.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 14:56

    iv09ej28y92h7fp1.png
    23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
    6.06.2019 - puste jajo płodowe
    12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
    Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
    Pomorskie
  • przedszkolanka:) Autorytet
    Postów: 16060 11966

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baksia a jak długie masz cykle? Bo jak masz owu w okolicach wizyty to śmiało przed wizyta zrób (w okresie okołoowulacyjnym) a później w 7dpo.

    Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

    relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    / :-)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 14:55

  • KalaW Autorytet
    Postów: 1111 1551

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuestety. 14,44 :( przez 3 dni o 15%

    3jgxdqk3tske6v4q.png

    PCOS, MTHFR A1298C C/C homozygotyczne, 20210 G-A heterozygotyczne
    ok. 4, 5 roku starań
    CB: 10.2018 -> 01.2019(CP?) -> 08.2019
    CP: 01.2020 -> 07.2020

    01/2021 IVF - 1 podejście
    29.01 ET 3 dniowego 7B
    5 dpt bhcg 4,35 -> 7 dpt 6:00 bhcg 9,6 prog 190ng/ml -> 9 dpt 18:00 bhcg 71,16 -> 12 dpt 6:00 bhcg 155,1 ->15 dpt 6:00 bhcg 324,3 (63,2%) ->16 dpt 18:00 bhcg 593 🥰 -> 20 dpt 18:00 bhcg 2708
    22.02.21 - 24 dpt mamy zarodeczek i 💗
    8w5d 2cm dzidzi | 171 bpm

    Brak ❄️ (4 zatrzymały się w rozwoju po 3dobie)

    Mój instagram:
    i_want_2_be_mom
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona czekam na to co Ci ginekolog powie :-) ja mam dziś pęcherzyk 18mm, przyrost 1,5 dziennie wiec w czwartek będzie 21mm, wtedy pękają tak? A jeszcze w czwartek mam monitoring. Myslicie ze warto isc?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 14:56

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • Ani0nka Autorytet
    Postów: 2738 3254

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kala przykro mi bardzo :-( :-(

    Syn Aleksander ur.17.10.2019 ❤️❤️❤️
    zrz6i09kpele0f6r.png
  • baksia Autorytet
    Postów: 1462 1265

    Wysłany: 29 stycznia 2019, 14:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Baksia a jak długie masz cykle? Bo jak masz owu w okolicach wizyty to śmiało przed wizyta zrób (w okresie okołoowulacyjnym) a później w 7dpo.
    Cykle mam zazwyczaj 29-30 dniowe :) bardzo dziekuje za odpowiedz ;*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 14:58

    przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

    iv09ej28y92h7fp1.png
    23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
    6.06.2019 - puste jajo płodowe
    12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
    Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
    Pomorskie
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ