Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona - w niedziele i wczoraj mial goraczke, dzis juz tylko stan podgoraczkowy, ale dzwonilismy sie zapytac i powiedzieli nam, ze lepiej odczekac, bo pozniej bedziemy sie zastanawiac co jest powodem jesli wynik wyjdzie slaby i trzeba bedzie powtarzac.
U nas na pewno nie bedzie juz tylu serduszek co w tamtym miesiacu. Teraz mamy podejscie pt „znalezc przyczyne”. Bede robila owulaki, ale chyba odpuszczam mierzenie temperatury... -
Ani0nka wrote:U mnie tez bardzo słaba kreska spójrz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9193434d45c.jpg
To o 14 sobie sikniemy -
nick nieaktualny
-
Beti ile jesteś dni przed @ albo po @? Ja tez mam bardzo długie cykle i nie wiem czy teraz nie odpuszczę przez chorobę... wiec tez w marcu/kwietniu bym testowała! Głowa do góry ❤️
-
Nikodemko a mąż bardzo chory czy tylko przeziębiony? Jak nie bierze anrybiotyków i nie gorączkuje mega bardzo to spokojnke może iść na badanie. Ja bym jeszczw nie odwoływała.
Nona co z tymi Twoimi owulakami? Gdzie pozytyw masz dla nas? -
nick nieaktualny
-
Siknę o 14 już więcej nic nie pije tylko jem chipsy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 09:59
-
Ani0nka wrote:Beti ile jesteś dni przed @ albo po @? Ja tez mam bardzo długie cykle i nie wiem czy teraz nie odpuszczę przez chorobę... wiec tez w marcu/kwietniu bym testowała! Głowa do góry ❤️
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bb63998b0ff.jpg
Nie wierze tym testom z laboratorium, test wysechł i ta testowa kreska jest dużo bardziej ciemna niż po 3 minutach od zrobienia testu. O 14 test clearblue -
Nona - ja tez preferuje monit, tylko wtedy jestem w 100% spokojna. Ale w tym miesiacu odpada, bo wykoncze sie finansowo.
Z ta temperatura u mnie to wiecie jak jest... Ostatni wykres byl „płaski”, a przeciez owulacja byla potwierdzona usg.
Meggs - no wlasnie mial goraczke i to dosc wysoka Ale jeszcze zastanawiamy sie jak to rozegrac, zeby przesunac wszystko o kilka dni, a nie o 2 tygodnie.Nona lubi tę wiadomość
-
Anionka, Nona sikam z Wami o 14
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Ani0nka wrote:Beti a na monitoring nie chcesz isc?