Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Beti ja nie robilam zadnej przerwy po cb. Gin nie mowila zeby przestac. Dala tylko dupka na nastepny.
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Tak jutro pojade na monitoring.Bo ja nie mialam jeszcze owu wiec @ wcale nie tak szybko bedzie.Ale monitoring robi polozna wiec ona mi nie powie tyle co lekarz.Sprawdzi tylko jak wygladaja pecherzyki i endo.Reszte bede musiala sobie sama zdiagnozowac.Do lekarza nie mam nawet jak isc zadnego bo tam sie czeka 1,5 miesiaca -chyba ,ze w ciazy jestes to nie.Olivkowa pisala ,ze jej lekarz kazal czekac do 42 dnia cyklu i pozniej wywoływac @.Nie wiem czy dostala czy nie ,bo sie nie odzywa .Do tego lekarza co chodze na nfz to juz zapisy na marzec sa ...Ale on na 100 % by mi kazal teraz juz brac duphaston albo luteine na wywołanie.Leki wszystkie mam w domu,recepty nie potrzebuje .No tylko sama bede musiala sobie stwierdzic co mam robic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:Nona to sporo dlatego o 14 druga tura
Jeśli byłby naprawdę pik LH, to test wyszedłby pozytywny mimo picia. Z owulacyjnymi nie chodzi o to, żeby się wpatrywać, tylko żeby widzieć realny pik hormonu, który się ukaże mimo szklanki czy dwóch wody.speakyourmind93, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam zrobić jutro badania w Alabie (nie wiedziałam, że u mnie w mieście jest), bo wyniki online. Jednak ceny badań tam są kosmiczne. Niektóre są o 300-400% droższe niż w zwykłym labo w przychodni.
Zamierzam zrobić:
- prolaktyna
- tsh
- ASPAT
- ALAT
- kreatynina
- testosteron
- homocysteina
Coś dodać? Chcę te badania rozłożyć w czasie..Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nona, nie patrz tak na to. Twoja faza lutealna jest stała, pierwsza faza może Ci się wydłużyć. Jak długą fl miałaś do tej pory, przeanalizuj dotychczasowe cykle? Bo mało prawdopodobne, że jeśli do tej pory fl wynosiła u Ciebie 14 dni, a teraz będziesz miała owulkę 16 dc, to żeby cykl trwał dalej 26 dni. To by oznaczało nagłe skrócenie fl o 4 dni. Jeśli tak się stanie, to to coś oznacza. Czasem piku lh możesz nie wyłapać, bo może być krótki i może być w nocy. Są dziewczyny, którym owulaki wcale nie wychodzą, a mają po 5 dzieci.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:tydzien temu we wtorke pecherzyk 8mm, ciekawe ile dzis, no w sumie bylo kilka roznych wiec ciezko stwierdzic ale obstawiam ze 22mm dzis i peknie jutro.
Nona lubi tę wiadomość