Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs walnij tą Chode i Ci ruszy!
Agnes test i beta rozwieje wątpliwości
Ja po wizycie! Czy ja mówilam,że kocham i wielbię mojego lekarza?
Wiec tak:
Według mojego lekarza dupek nie powinien blokować owu.
Bóle po owu,ten ból jajnika wymacany,wybadany jest ok -tak więc Nikodemko tylko badaniem sprawdzisz najlepiej
Pytam go o cwiczenia a on co çwicze a ja,że Chode a on "ale chyba nie skalpel?" A ja pytam czemu nie to najlzejszy trening ktory robię rzadko bo wolę te zabójcze. No i poszlo,ze jej treningi dla staraczek są mega ciężkie,ze jest to stres dla organizmu i mega wysiłek;ktory daje znać ze to niezbyt dobry moment na dziecko,wiec w tym czasie teraz mam się RELAKSOWAC wiec ja of kors ze ja nie potrafię to on: jak to ładnie ujął az mi oczy blysly: Pani na pewno ciezko bo Pani ambitna ale troche trzeba
No i endo ma 4mm bo prosto po @, uwaga ! Pecherzyk 15mm na prawym!!!! I moj śluz juz faktycznie jest płodny! szacowana owu za 7 dni aleeeeee mam monitoring za tydzień aaaaaa! Ten tydzien mamy dzialac! jejuuu ale sie ciesze!! Styczen musi byc moj!
Dostalam recepte w razie W na dwa kolejne cykle i ewentualna ciaze
Ahh no i ten ząb,antybiotyk mogły byc powodem,ze sie nie udalo.
To tyle,wracam ma skrzydlach do domuLami, Beti82, kark, Izaw, speakyourmind93, Wik89, moyeu, Pestkaa, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fantastycznie Przedszkolanko! Więc relaks, relaks, relaks, żadnego pośpiechu i wysokiego tętna. Styczeń Twój, i zdążysz na wrześniowe mamusie
I obstawiam na owulację za 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 15:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
madzi2506 wrote:Alis ja też bym szukała jakiegoś gin na cito bo ten prog niestety nie wygląda dobrze. Trzymam kciuki
Najmłodsza super ci się udało stres na pewno będzie ale jeśli przyniesie to jakoś skutek to warto powodzenia
Chodzę do jednego z najlepszych ... ordynator krakowskiego oddziału... prywatnie -
nick nieaktualnyAgnes92 wrote:Cześć dziewczyny Jestem tu nowa .. staramy się z mężem od dwóch lat o dzidziusia. Mam cykle 28 dniowe, kochaliśmy się z mężem w dni płodne 12 listopada, następnie dostałam @ 2 grudnia więc nadzieje upadły.. ale za to dziś mamy 4 styczeń,a okresu brak.. pobolewa mnie lewy jajnik i pojawia mi się biały ciągnący śluz... co myślicie? Macie podobne doświadczenia?
Czesc ale kochalas sie z mezem
rowniez w grudniu, tak? Mnie tez boli jajnik i mam bialy sluz. Bol to bol, ostatnio zawsze boli, ale na taka sniezna biel czekalam, bo moze oznaczac ciaze W kazdym razie, tak jak pisza dziewczyny, testuj! Ja poki co moge sobie tylko gmerac, oceniajac kolor, bo nawet na bete za wczesnie trzymam kciuki -
nick nieaktualnyAlis ja też chodziłam i nawet urodziłam z ordynatorem prawie 10 lat temu. Gdybym go teraz na ulicy spotkała to bym zadźgała, tyle szkód mi narobił w organizmie. Ale byłam młoda i ufna, bo to przecież lekarz, ma tytuły i na pewno doświadczenie To twój organizm, twoje dziecko, rób jak uważasz.
Przedszkolanko, mi się też wydaje, że owu u Ciebie za 4 dniprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
alis132 wrote:Chodzę do jednego z najlepszych ... ordynator krakowskiego oddziału... prywatnie
Tu nie chodzi o to czy twój gin jest najlepszy czy też nie. Masz tragicznie niski progesteron, z takim wynikiem ciąża ma niewielkie szanse na utrzymanie. My niestety nie możemy ci nic innego poradzić jak szybka konsultacja z jakimkolwiek ginekologiem. A próbowałaś się kontaktować że swoim?alis132 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - no i ekstra! To relaksuj sie i dzialajcie, najwazniejsze, ze wszystko ok i, ze nic nie przypaletalo sie do Ciebie w czasie owulacji, wiec musi sie udac
Ja w takim razie tez zapytam o ten bol, niech mnie zbada. Chociaz u mnie chodzi tez o caly, bardzo intensywny PMS, wiec podejrzewam, ze to moze byc wina hormonów, zobaczymy co powie.
Ach, ale juz bym chciala byc w trakcie owu. Wlasnie przeszlam dwie godziny walki z bolem... Ketonal forte to dla mnie nic. Blagam, zeby ta @ sie juz skonczyla, chce zaczac normalnie zyc.
-
Przedszkolanko niech cię te skrzydła za daleko nie poniosą bo też myślę że owu może być szybciej ale w sumie doktorem nie jestem. Pozostaje tylko działać
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko super wiadomości!!! Myślę że to jest TEN cykl! To teraz nic tylko działajcie i relaks jak doktor przykazał!
Alis, ja zgadzam się z dziewczynami, progesteron jest tragiczny, jak Ci zależy na tej ciąży to leć do lekarza. I że Twój lekarz to ordynator to też nic nie znaczy, szczególnie że ewidentnie masz problem z progiem, a masz tylko duphaston w prawdopodobnie za małej dawce przy wartości jaka ci wyszła w badaniu.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Dziewczyny przyrost bety z 18.5 na 95.1 progesteron prawie 27 ng/ml bez końcówki;)
speakyourmind93, Lami, przedszkolanka:), Magda - mbc, Lajni85, Sasanka5, Nona, Domi_tur, kark, Izaw, Beti82, Słoneczko12, patuniek86, madzi2506, fiorella82, Selina, Agagusia lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
madzi2506 wrote:Tu nie chodzi o to czy twój gin jest najlepszy czy też nie. Masz tragicznie niski progesteron, z takim wynikiem ciąża ma niewielkie szanse na utrzymanie. My niestety nie możemy ci nic innego poradzić jak szybka konsultacja z jakimkolwiek ginekologiem. A próbowałaś się kontaktować że swoim?
Przecież bylam2 stycznia i był jeszcze niższy bo 1,06 .... No co ja zrobię powiedział żebym już nie sprawdzała tylko brała konsola dawkę prog 3x2 i tyle ... on podobno nie wychodzi w badaniach -
przedszkolanka:) wrote:Meggs walnij tą Chode i Ci ruszy!
Agnes test i beta rozwieje wątpliwości
Ja po wizycie! Czy ja mówilam,że kocham i wielbię mojego lekarza?
Wiec tak:
Według mojego lekarza dupek nie powinien blokować owu.
Bóle po owu,ten ból jajnika wymacany,wybadany jest ok -tak więc Nikodemko tylko badaniem sprawdzisz najlepiej
Pytam go o cwiczenia a on co çwicze a ja,że Chode a on "ale chyba nie skalpel?" A ja pytam czemu nie to najlzejszy trening ktory robię rzadko bo wolę te zabójcze. No i poszlo,ze jej treningi dla staraczek są mega ciężkie,ze jest to stres dla organizmu i mega wysiłek;ktory daje znać ze to niezbyt dobry moment na dziecko,wiec w tym czasie teraz mam się RELAKSOWAC wiec ja of kors ze ja nie potrafię to on: jak to ładnie ujął az mi oczy blysly: Pani na pewno ciezko bo Pani ambitna ale troche trzeba
No i endo ma 4mm bo prosto po @, uwaga ! Pecherzyk 15mm na prawym!!!! I moj śluz juz faktycznie jest płodny! szacowana owu za 7 dni aleeeeee mam monitoring za tydzień aaaaaa! Ten tydzien mamy dzialac! jejuuu ale sie ciesze!! Styczen musi byc moj!
Dostalam recepte w razie W na dwa kolejne cykle i ewentualna ciaze
Ahh no i ten ząb,antybiotyk mogły byc powodem,ze sie nie udalo.
To tyle,wracam ma skrzydlach do domu
Przedszkolanko nawet rżnięcie tego nie rusza!
Kciuki za ten tydzień! Bardzo obiecujace wieści!
-
alex0806 wrote:Przedszkolanko ja mialam w 15 dc pecherzyk 13 mm, a owulacja w 18 dc byla i ciaza takze roznie rosnie, nie zawszw tylko 1 mm na dobę. Działajcie juz💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Najmlodsza - ile placisz u siebie? Ja tez sie zastanawiam nad laparo za kase, zeby nie czekac w nieskonczonosc, bo tylko bardziej bede sie stresowac.
Przedszkolanko - to sa niestety dokladnie te, ktore mi nie wychodza ale przypuszczam, ze moglam miec jakas wadliwa partie, bo duzo dziewczyn mowi, ze sa ok.
5000
Ale wiem, ze np. w Trojmiescie ceny zaczynaja się od 3
Chociaż tutaj diagnostyczna laparoskopia tez kosztuje coś koło 302.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Meggs to 11tego razem wizytujemy
Mój liczy ok.1mm bo moje leniwe,ostatnio się sprawdziło jego liczenie,ale po to mam monitoring by sprawdzic no ale działać już mamy wiec mnie nie musicie namawiac
Lami ja juz bede pazdziernik ,jakoś chyba 5
Alex piekne przyrostyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 16:43
kark lubi tę wiadomość