Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, jakos tak czuje, ze w tym miesiacu Przedszkolanka nas opusci, bo przejdzie na fiolet w tamtym miesiacu mialam takiego czuja co do Lami.
Zabierzcie mnie ze soba, pliss!przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Alis też chodziłam do ordynatora, który stymulowal mi torbiel. I też był och i ach... Skonsultuj to z innym lekarzem...
U mnie chyba już po wszystkim. Byłam na becie, wróciłam i zaczelam plamic temp ponad 37, ból brzucha i piersi... Jeszcze dzisiaj i jutro dupek, potem pewnie dostanę.. Czekam na betę <2
No nic.. Nowy cykl=nowa szansa..01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie u diabo, nie dostałam leków, ale przynajmniej wytłumaczył, dał zalecenia i skierowanie na krzywą jakbym w ciążę zaszła
A tak wogóle właśnie się zorientowałam, że mi 3 tabletki kwasu zostały. Będę musiała wcześniej testować, żeby jakby co do apteki skoczyć.
Alex, ale przyrost A tobie czasem teraz ze 3 jajka nie pękły podczas owulacji ? -
Nikodemko chcialabym by się sprawdziło przeczucie,ale bez Was sie nie ruszam- jestem z Wami!
No i mam plodny teraz..kurna,dzisiaj wino jutro seks,meza test po owu ;p
Moj maz zauwazyl nakretke ginem haha oj jakbyscie go (dr) zobaczyły.. ;pkark, Izaw, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, ja w ogóle proponuję, żebyśmy założyły później grupę na fiolecie niezależnie od terminów, taka naszą
alis132, przedszkolanka:), Sasanka5, kark, Beti82, Meggs, Nikodemka, Magda - mbc, Domi_tur, fiorella82, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Słuchajcie, ja w ogóle proponuję, żebyśmy założyły później grupę na fiolecie niezależnie od terminów, taka naszą
A może założymy taka na różu ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
alis132 wrote:Dziewczyny niewiem co robic myślicie że powinnam jechać na sor?
Skąd jesteś ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Myślę, że na sorze naczekasz się multum godzin i jak już Cię przyjmą to mogą
powiedzieć, żebyś po prostu czekała na rozwój sytuacji. Bierz telefon i po prywatnych gabinetach w okolicy i umów się na dzisiaj. Na pewno ktoś Cię przyjmie.kark, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No ale do jakiego? bo ja tylko z moim i takim drugim mam kontakt ten 2 kazał 3x1 ;( niewiem co robic ... zadzwoniłam do niego i pielęgniarka ma mi numer załatwić może mu po prostu powiem że spada ten prog ;( chociaż od ostatniej wizyty plus 0,10 po pieronie wiecej
-
Przedszkolanko super wieści!
Najmłodsza kciuki za laparo
Alis... ja bym pędziła na SOR, ale zrobisz jak uważasz. Progesteron jest kluczowym hormonem ciążowym i nawet dziewczyny z książkowym progiem dostają luteinę czy duphaston "na wszelki wielki" więc wartość 1 jest skrajnym wynikiem. Trzymam kciuki
Przyszło moje zamówienie z Gemini!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01143b5cb605.jpgIzaw, alis132, Najmłodsza_staraczka, madzi2506, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko chcialabym by się sprawdziło przeczucie,ale bez Was sie nie ruszam- jestem z Wami!
No i mam plodny teraz..kurna,dzisiaj wino jutro seks,meza test po owu ;p
Moj maz zauwazyl nakretke ginem haha oj jakbyscie go (dr) zobaczyły.. ;p
Haha to może z zazdrości nowe siły w niego wstąpią tak się postara żebyś już tam zbyt często nie chodziłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
alis132 wrote:Chodzę do jednego z najlepszych ... ordynator krakowskiego oddziału... prywatnie
Izaw lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAlis wybacz, ale to jest irytujące! Kraków tosz tam kurwa 1.5 miliona ludzi mieszka! Ja mieszkam w pipiduwie dolnej z 800 mieszkańcami i jakbym miała taki wynik to w 20 minut bym wizytę a choćby i 30km ode mnie załatwiła!
kalcia64, moyeu, przedszkolanka:), Domi_tur lubią tę wiadomość