Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia na 15:30
Nikodemko teraz mam takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5313a91aed6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a899f28c4bef.jpg
A teraz miałam takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2ed0f652004.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ce3ca566788.jpg -
moj ten cykl to calkiem pojebany. Mam ogolnie wysokie libido ale zawsze ostatni tydzien srednio mi sie chce. A wczoraj I dzisaj normalnie slizgawica miedzy nogami zaliczylam 2 finisze gdzie o tej porze cyklu to rzadko sie udaje rano wstalam z bolem lewego jajnika I sluz byl rozciagliwy. I znowu mnie nosilo ale moj lecial do pracy.Teraz bardziej kremowy. tempka lekko skoczyla.Wczoraj ostatni dzien zalecany przez lekarza na dupku I niewiem czy jeszcze brac test byl rano negatywny.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJa już sama nie wiem jak jest z tym odpuszczaniem...
Z synem byłam mega nastawiona, sfiksowana, temp, testy, monitoring, lutka, clo, mastodynon, schizy, ostatni miesiąc (bo potem bym nie dostała na uczelni indywidualnego toku) i zaszłam
Za to z najmłodszą było znowu spinanie się, tempka, suple, badania, testy i nic. Jak odpuściłam, ale na 100% - zmieniłam pracę, używaliśmy kondomów to akurat przesunęło mi się owu z 18dc na 13dc i wystarczył 1 złoty strzał 3 dni przed owu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się po długiej przerwie. Na początku chciałam życzyć wszystkiego dobrego w tym nowym roku oraz zobaczenia tych upragnionych dwóch kresek.
Serdecznie gratuluję wysikanych pozytywów i jednocześnie tule te którym się nie powiodło w minionym cyklu oby ten 2019 był łaskawszy dla nas
Trochę mnie nie było. Chciałam odpuścić i wyluzować, co z tego jak się nie dało. Fakt nie udzielałam się na forum i nie mierzyłam temp ale i tak myśli krążyły wokół starań. Owu miałam w okolicach wigilii a przynajmniej tak mi się wydaje. Jednak na dzień przed sylwestrem się rozchorowałam... nowy rok przywitałam z 40st gorączką i w życiu nie miałam takiego kaszlu. Jestem na antybiotyku... podsumowując z tego cyklu pewnie nici... udany początek rokuNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam wyniki. Progesteron urósł z 5 do 14 ng/ml, a beta z 92 do 159 mIU/ml. Gdyby nie te sylwestrowe badania to by było wszystko w normie... Zgłupiałam. Myślicie że to efekt wspomagania się drukiem od środy + prg w czopkach? Nie wiem już co myśleć...
speakyourmind93, Nona, malami_m, Beti82, madzi2506, przedszkolanka:), kalcia64, Słoneczko12, Izaw, kark, Selina, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym "odpuszczaniem" to do dupy jest... nie da się, przynajmniej u mnie. Wystarczy że mnie coś zakłuje czy zaboli lekko brzuch, cycki to jednak od razu jakaś reakcja jest i myśli kierują się w stronę starań. Także u mnie nie podziałało.
-
fiorella82 wrote:Mam wyniki. Progesteron urósł z 5 do 14 ng/ml, a beta z 92 do 159 mIU/ml. Gdyby nie te sylwestrowe badania to by było wszystko w normie... Zgłupiałam. Myślicie że to efekt wspomagania się drukiem od środy + prg w czopkach? Nie wiem już co myśleć...
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Mam laparoskopię 10.01
Beti82, fiorella82, Nona, reset, moyeu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
alis132 wrote:Cześć miałam 2 stycznia miałam 10,06 I prog 1,07 a dziś beta 34,21 a prog 1,16... co myślicie?
Istnieje chyba progesteron w zastrzykach ... ogólnie powinnaś chyba brać konskie dawki dupka i luteinyNona, kark, Magda - mbc lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyalis132 wrote:Cześć miałam 2 stycznia miałam 10,06 I prog 1,07 a dziś beta 34,21 a prog 1,16... co myślicie?
-
alis132 wrote:Cześć miałam 2 stycznia miałam 10,06 I prog 1,07 a dziś beta 34,21 a prog 1,16... co myślicie?
No właśnie w jakiej jednostce masz ten prog? i jakie normy masz podane dla twojego labu? Bo jednostki jednak potrafią dużo zmienić -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:No i pieknie,nic juz nie mysl :p
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Istnieje chyba progesteron w zastrzykach ... ogólnie powinnaś chyba brać konskie dawki dupka i luteiny
Dziewczyny 2 stycznia byłam u lekarza 3x2 duphaston plus neoparin 40mg .... progesteron ponizej normy w jednostkach ng ... ogólnie ginekolog kazał mi 9 ponownie przyjść jak badał mnie 2 mówił że endometrium pogrubienie jakby miesiączka miała przyjść ale dał mi leki i kazał badania zrobić w poniedziałek bety ... ale musiałam dziś tez