Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - teraz to mnie nastraszylas! Juz sie poprawiam
Mam jeszcze jeden plan na ten cykl. Upic sie wspolnie z mezem Metaxa haha Kradne Ci wszystkie sposoby
Wlasnie wyszlam z Lidla z zapasami orzechow brazylijskich, migdalow, wina, pokrzywy i melisy... Od jutra startuje.przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Przepraszam za wyrywki ale na tel.nadrabiam ;p
A dziewczyny z Wro : slyszalam w radiu,że in vitro maja dofinansowac po 5 tys. Warunek na pewno rok starań i niepłodnośc.
Nie życzę oczywiscie,ale moze ktoś czyta i sie przyda
Nikodemko zestaw z lidla boski!
Moyeu Twoj z gemini tez!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 18:33
moyeu lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Tak ja mialam od 1dc,ale bralam od 2 (@ byla ok.17:00) i nic nie mowil ze źle. Przy ciazy z Polą mialam od 3dc bierz jak każą
Beti82 lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina masz teraz super warunki więc trzymam kciuki
A jeszcze Niezapominajko- wyciagałam karteczkę! Powiedziałam,ze musze bo pózniej zapominam i tylko pod nosem widziałam uśmiech;p
I przez to moje wypytywanie (a nie jak normalny czlowiek na spokojne tylko ja o szczegoly :p) dzisiaj mi pokazywał doslownie wszystko na obrazie usg,mawet jak sie mierzy itp. Ja Wam mowie- widzi we mnie potencjal, pójde na starośc na ginekologieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:19
Ewelina92, blair., Izaw, kark, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ojej, przepraszam, ja tez już nie kontaktuje.
To ja już nie wiem
Znam jeszcze tylko w Gdyni lekarza, który by pewnie zastrzyki z progesteronem zlecił i bóg wie co jeszcze ... pozostaje chyba czekać. Oby ten duphaston u Ciebie wystarczył. Kiedy powtarzasz bhcg ?
W poniedziałek no bo dziś 34 Więc poniedziałek następny raz żeby na środę mieć wynik do niego ale chyba jak jeden i drugi mówi odpuszczę prog znaczy nie będę badac
-
przedszkolanka:) wrote:Ewelina masz teraz super warunki więc trzymam kciuki
A jeszcze Niezapominajko- wyciaglam karteczkę! Powiedziałam,ze musze bo pózniej zapominam i tylko pod nosem sie uśmiechnięta ;p
I przez to moje wypytywanie (a nie jak normalny czlowiek na spokojne tylko ja o szczegoly :p) dzisiaj mi pokazywał doslownie wszystko na obrazie usg,mawet jak sie mierzy itp. Ja Wam mowie- widzi we mnie potencjal, pójde na starośc na ginekologie
To rób szybko specjalizację, ja się zapisujęprzedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Ja dziś rozpoczynam nowy cykl z pozytywów poprzedni bez dupka trwał 27 dni bez plamien:)
W poczuciu wspólnoty i chwili kupiłam infolik i teraz zaczęłam się zastanawiać ile tego pic i czy jak nie mam
Pcos czy jako to tam się pisze to można pic? Kupiłam tez magme6 i czekam na lekarza tel w pon i niestety kolejny zabiegprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
\
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 21:38
Beti82, moyeu, Pestkaa, Słoneczko12, Nona, fiorella82, speakyourmind93, Lami, kark, Izaw, Stookrotka, Sasanka5, patuniek86, Iga66, Meggs lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
IzaW hahaha to zaraz pięcioraczki będziesz miała
Kozgo to witaj nowy cyklu fajnie,że poprzwdni taki krótki.
Inofolic mozesz raz lub dwa razy dziennie *ja mam 2 a nie mam policystycznych.
Julia super wiesci! Gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:27
Izaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark wrote:Fiorella!
Aż sprawdziłam mój zakończony kalendarz z synkiem
Beta 16dpo 335. Beta 18dpo 502 (przyrost 50%). Beta 25dpo 6532
Prog też Ci podrósł elegancko, także będzie dobrze, zobaczysz :* -
kozgo wrote:Ja dziś rozpoczynam nowy cykl z pozytywów poprzedni bez dupka trwał 27 dni bez plamien:)
W poczuciu wspólnoty i chwili kupiłam infolik i teraz zaczęłam się zastanawiać ile tego pic i czy jak nie mam
Pcos czy jako to tam się pisze to można pic? Kupiłam tez magme6 i czekam na lekarza tel w pon i niestety kolejny zabieg
Ja od miesiąca piję miositogyn (wcześniej przez ok 6mc inofem i ovarin) i ten suplement ładnie skrócił mi cykl (o 10 dni) i jest dość tani, bo kosztuje 40 pln w DOZ.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Nie czuje sie dobrze. Rano duch, popołudniu bylam u mojej babci. Rok temu dowiedziala sie o raku. Teraz umiera w oczach po tym jak widzialam ja to watpie ze dozyje moich urodzin 26 styczen. Widujemy sie dosc czesto ale jest tragicznie. Mama moja tez to przezywa i tez sie o nia martwie bo jest osoba o wielkim sercu i slabych nerwach. Wszystko przezywa, szybko sie zalamuje.. Juz i tak psychotropy bierze.
Wiec moj organizm o ciazy w najblizszym czasie nawet nie mysli.
Mam te same testy owu co dodalas tw pierwsze. Sa superWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 20:29
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Nie czuje sie dobrze. Rano duch, popołudniu bylam u mojej babci. Rok temu dowiedziala sie o raku. Teraz umiera w oczach po tym jak widzialam ja to watpie ze dozyje moich urodzin 26 styczen. Widujemy sie dosc czesto ale jest tragicznie. Mama moja tez to przezywa i tez sie o nia martwie bo jest osoba o wielkim sercu i slabych nerwach. Wszystko przezywa, szybko sie zalamuje.. Juz i tak psychotropy bierze.
Wiec moj organizm o ciazy w najblizszym czasie nawet nie mysli.
Mam te same testy owu co dodalas tw pierwsze. Sa super[link=https://www.suwaczki.com/][/link]