Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia my tak mieliśmy 2 lata temu. Babcia mojego M pokonała raka, po roku okazało się, że wrócił i jest tyle przerzutów, że leczenie nie ma sensu. Byłam w 7mym miesiącu ciąży wtedy, więc hormony nie pomagały.
Było ciężko, bo w sumie tesciu stracił już tate, a brat jest totalnym dupkiem, z którym od śmierci babci nikt nie utrzymuje kontaktu. Było wiele nie miłych sytuacji, szczególnie z bratem. Tesciu długo nie mógł się pozbierać, szczególnie, że teściowa nie pomagała. Nigdy nie lubiła babci, nagle po śmierci zaczęła na nią nadawać. Kiedyś nie wytrzymałam i się poryczałam w kuchni jak to slyszałam, tesciu i mój misiek też. Wtedy się chyba teść zorientował, że nie tylko on po babci cierpi. Jak tylko była okazja (brak teściowej w pobliżu) jak najwięcej z nim gadaliśmy, oglądaliśmy zdjęcia i pamiątki. Tak po pół roku doszedł do siebie w miarę.
Ale każdy jest inny, na takie rzeczy potrzeba czasu i bliskości. -
nick nieaktualnyP.S. teściowa od 1.5 roku nie odwiedziła babci. Na pogrzeb nie chciała iść. Dopiero jak ja w grudniu przy -15 i mega bebechu się uparlam, że idę, to się zgodziła Także to było chyba najgorsze, że ze strony brata i żony teść był totalnie samotny...
-
nick nieaktualny
-
Monia bardzo mi przykro, to smutne przez co teraz musisz przechodzić życzę Ci dużo siły w tym trudnym okresie.
Niestety najgorsze jest to że coraz więcej osób choruje na to ustrojstwo... -
U mnie w ostatnich cyklach przychodziła @ w 12dpo, czyli jutro. Jak nie pojawi się przez weekend to zatestuję. Chociaż nie wiem czym bo nie mam nic w domu
Beti proszę o wpisanie na 07.01przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Dziewczyny, mam szybkie pytanko.
Jutro 8/9dpo. Muszę rano jechać zawieźć do labo mocz synka, bo od 5dni goraczkuje i pediatra kazała. Robić coś przy okazji? Na proga chyba za późno, a na bete za wcześnie ?kark lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Nie czuje sie dobrze. Rano duch, popołudniu bylam u mojej babci. Rok temu dowiedziala sie o raku. Teraz umiera w oczach po tym jak widzialam ja to watpie ze dozyje moich urodzin 26 styczen. Widujemy sie dosc czesto ale jest tragicznie. Mama moja tez to przezywa i tez sie o nia martwie bo jest osoba o wielkim sercu i slabych nerwach. Wszystko przezywa, szybko sie zalamuje.. Juz i tak psychotropy bierze.
Wiec moj organizm o ciazy w najblizszym czasie nawet nie mysli.
Mam te same testy owu co dodalas tw pierwsze. Sa super
Monia bardzo mi przykro z powodu babci. Niestety przeszliśmy to z obiema moimi babciami, wiem jak ciężko jest patrzeć na tą straszną chorobę u bliskiej osoby. Dużo sił dla Was, ściskam mocno.27 lat
9cs -
Nona a moge o cos spytac? Od jakiegoś czasu sie zastanawiam jak Twoja córcia ma na imie
Niezapominajko ja dzisiaj belkotałam ze stresu ;p pomylilam macice z miednica!! Siara..
juz Ci odpowiadam :
Ja zwrócilam uwagę,że od 2 cykli wyjatkowo mocno czuje lewego jajnika (plus te skurcze macicy itp) wlasciwie niezależnie z którego jest owu to on mi dokucza od poczatku starań wiec go przebadał recznie i na usg pod kątem nieprawidłowosci (czyli jak wspomniał jakies wady,ksztalt itp.). Ale tu sie okazalo ze ok. Ale pytał tez czy w środku cyklu czuje dyskomfort i na to powiedzial ze dobrze(czyli,że czuje owu).
Co do ćwiczeń to powiem Ci,ze mu troche wierze. Ja biegalam i ćwiczylam na prawde sporo przed maratonem(skonczylam cb). Po tych treningach moj organizm byl wycienczony , plus inne obowiazki,zapierdziel w firmie ..to nie tylko cwiczenia,tu chodzi o calosc tez ze ja na nogach jestem jakies 17h na dobe..no i jako ze ja szczupla,malutka *jakies 20 cm.nizsza od Lewej czy Chody* to jest to inny wysilek dla mnie a dla nich. Oczywiście podal przykład znajomej jak zaszla ;p
A co do Lewej-nie wiem jak cwiczy tak na codzien,ale treningi ma slabe,nie lubie z nia cwiczyc ;p
Fit mozesz byc- Ania Dziedziny ma super treningi dostosowane dla nas,plus dieta. Ale nie katuj się bo hormony moga poszaleć ..
Z tym dupkiem to sie w sumie nie określil. Za tydzień po usg i tak zdecyduje kiedy brac.
Na owu chyba nie da rady..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 23:13
-
do dziewczyny ktore sa na dupku. Mam dzisaj mocne bole krzyza i troche podbrzusza. jestem 3 dni przed @ od czasu kiedy usunelam spirale ostre bole przed miesiaczka ustaly .a dzisaj sa takie jak bole krzyzowe do porodu. czy to moze byc zwiazane z hormonem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 23:19
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Monia - bardzo Ci wspolczuje! Bardzo, bardzo... Ja mam to szczescie, ze moje obydwie babcie i dziadkowie jeszcze zyja, malo tego, moja 101 letnia prababcia zmarla w dopiero w tamtym roku, ale przezywalam ostatnio razem z moja przyjaciolka (ktora tez stara sie o dziecko) taka sytuacje jak Ty. Jestesmy sasiadkami, wlasciwie wychowywalysmy sie u siebie w domach, jej babcia zmarla tydzien temu. Ja to przezywalam, a co dopiero najblizsi... Ale z calego serca zycze Ci, zebyscie przeszli przez ten czas w mozliwie najwiekszym spokoju i z nadzieja, ze kiedys babcia bedzie czuwac nad kolejnym dzidziusiem w Twoim brzuchu :*
fiorella82 lubi tę wiadomość