X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Noworoczne Testowanie :)
Odpowiedz

Noworoczne Testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Zawsze mozna na Was liczyc. Nie tylko w staraniach. Prawdziwe przyjaciółki <3

przedszkolanka:), alis132 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alis132 wrote:
    W poniedziałek no bo dziś 34 Więc poniedziałek następny raz żeby na środę mieć wynik do niego ale chyba jak jeden i drugi mówi odpuszczę prog znaczy nie będę badac

Musi byc dobrze :*

alis132 lubi tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, wiem przez co przechodzisz. My mieliśmy tę samą sytuację w kwietniu. Ściskam mocno. Wspierajcie się z mamą wzajemnie. :*

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami i jak sobie z tym poradziliscie?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia my tak mieliśmy 2 lata temu. Babcia mojego M pokonała raka, po roku okazało się, że wrócił i jest tyle przerzutów, że leczenie nie ma sensu. Byłam w 7mym miesiącu ciąży wtedy, więc hormony nie pomagały.
    Było ciężko, bo w sumie tesciu stracił już tate, a brat jest totalnym dupkiem, z którym od śmierci babci nikt nie utrzymuje kontaktu. Było wiele nie miłych sytuacji, szczególnie z bratem. Tesciu długo nie mógł się pozbierać, szczególnie, że teściowa nie pomagała. Nigdy nie lubiła babci, nagle po śmierci zaczęła na nią nadawać. Kiedyś nie wytrzymałam i się poryczałam w kuchni jak to slyszałam, tesciu i mój misiek też. Wtedy się chyba teść zorientował, że nie tylko on po babci cierpi. Jak tylko była okazja (brak teściowej w pobliżu) jak najwięcej z nim gadaliśmy, oglądaliśmy zdjęcia i pamiątki. Tak po pół roku doszedł do siebie w miarę.
    Ale każdy jest inny, na takie rzeczy potrzeba czasu i bliskości.

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie za 100 punktów pisałyscie o profesorze dembskim.to ten co dzis miał pogrzeb czy zbieg okolicznosci

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.S. teściowa od 1.5 roku nie odwiedziła babci. Na pogrzeb nie chciała iść. Dopiero jak ja w grudniu przy -15 i mega bebechu się uparlam, że idę, to się zgodziła :/ Także to było chyba najgorsze, że ze strony brata i żony teść był totalnie samotny... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam szybkie pytanko.
    Jutro 8/9dpo. Muszę rano jechać zawieźć do labo mocz synka, bo od 5dni goraczkuje i pediatra kazała. Robić coś przy okazji? Na proga chyba za późno, a na bete za wcześnie :)?

Spirit lubi tę wiadomość

• madzi2506 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia bardzo mi przykro, to smutne przez co teraz musisz przechodzić :-( życzę Ci dużo siły w tym trudnym okresie.

Niestety najgorsze jest to że coraz więcej osób choruje na to ustrojstwo...

r7xztyt.png

Aniołek [*] 10tc - 01.2016
    Synek ❤ - 01.2017
    Maj 2018 c. bezzarodkowa
    Niedoczynność tarczycy i lekka IO
  • madzi2506 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w ostatnich cyklach przychodziła @ w 12dpo, czyli jutro. Jak nie pojawi się przez weekend to zatestuję. Chociaż nie wiem czym bo nie mam nic w domu ;-)

Beti proszę o wpisanie na 07.01 :-)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

r7xztyt.png

Aniołek [*] 10tc - 01.2016
    Synek ❤ - 01.2017
    Maj 2018 c. bezzarodkowa
    Niedoczynność tarczycy i lekka IO
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Dziewczyny, mam szybkie pytanko.
    Jutro 8/9dpo. Muszę rano jechać zawieźć do labo mocz synka, bo od 5dni goraczkuje i pediatra kazała. Robić coś przy okazji? Na proga chyba za późno, a na bete za wcześnie :)?
    Niechcacy polubilam,chcialam cytowac. Mi wyszla beta 9dpo :)

kark lubi tę wiadomość

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:58

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 05:40

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 05:41

• Izaw Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Nie czuje sie dobrze. Rano duch, popołudniu bylam u mojej babci. Rok temu dowiedziala sie o raku. Teraz umiera w oczach :( po tym jak widzialam ja to watpie ze dozyje moich urodzin 26 styczen. Widujemy sie dosc czesto ale jest tragicznie. Mama moja tez to przezywa i tez sie o nia martwie bo jest osoba o wielkim sercu i slabych nerwach. Wszystko przezywa, szybko sie zalamuje.. Juz i tak psychotropy bierze.
    Wiec moj organizm o ciazy w najblizszym czasie nawet nie mysli.

Mam te same testy owu co dodalas tw pierwsze. Sa super

Monia bardzo mi przykro z powodu babci. Niestety przeszliśmy to z obiema moimi babciami, wiem jak ciężko jest patrzeć na tą straszną chorobę u bliskiej osoby. Dużo sił dla Was, ściskam mocno.

27 lat
    9cs
  • Słoneczko12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, przykro mi. Wspieram i ściskam ❤

Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości <3

“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.”

Syr 1, 23

79f810a70fb8f58768340856f6aff5f8.png[/u
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona a moge o cos spytac? Od jakiegoś czasu sie zastanawiam jak Twoja córcia ma na imie :D

Niezapominajko ja dzisiaj belkotałam ze stresu ;p pomylilam macice z miednica!! Siara..
    juz Ci odpowiadam :
    Ja zwrócilam uwagę,że od 2 cykli wyjatkowo mocno czuje lewego jajnika (plus te skurcze macicy itp) wlasciwie niezależnie z którego jest owu to on mi dokucza od poczatku starań wiec go przebadał recznie i na usg pod kątem nieprawidłowosci (czyli jak wspomniał jakies wady,ksztalt itp.). Ale tu sie okazalo ze ok. Ale pytał tez czy w środku cyklu czuje dyskomfort i na to powiedzial ze dobrze(czyli,że czuje owu).

Co do ćwiczeń to powiem Ci,ze mu troche wierze. Ja biegalam i ćwiczylam na prawde sporo przed maratonem(skonczylam cb). Po tych treningach moj organizm byl wycienczony , plus inne obowiazki,zapierdziel w firmie ..to nie tylko cwiczenia,tu chodzi o calosc tez ze ja na nogach jestem jakies 17h na dobe..no i jako ze ja szczupla,malutka *jakies 20 cm.nizsza od Lewej czy Chody* to jest to inny wysilek dla mnie a dla nich. Oczywiście podal przykład znajomej jak zaszla ;p
    A co do Lewej-nie wiem jak cwiczy tak na codzien,ale treningi ma slabe,nie lubie z nia cwiczyc ;p

Fit mozesz byc- Ania Dziedziny ma super treningi dostosowane dla nas,plus dieta. Ale nie katuj się bo hormony moga poszaleć ..

Z tym dupkiem to sie w sumie nie określil. Za tydzień po usg i tak zdecyduje kiedy brac.

Na owu chyba nie da rady..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 23:13

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do dziewczyny ktore sa na dupku. Mam dzisaj mocne bole krzyza i troche podbrzusza. jestem 3 dni przed @ od czasu kiedy usunelam spirale ostre bole przed miesiaczka ustaly .a dzisaj sa takie jak bole krzyzowe do porodu. czy to moze byc zwiazane z hormonem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 23:19

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - bardzo Ci wspolczuje! Bardzo, bardzo... Ja mam to szczescie, ze moje obydwie babcie i dziadkowie jeszcze zyja, malo tego, moja 101 letnia prababcia zmarla w dopiero w tamtym roku, ale przezywalam ostatnio razem z moja przyjaciolka (ktora tez stara sie o dziecko) taka sytuacje jak Ty. Jestesmy sasiadkami, wlasciwie wychowywalysmy sie u siebie w domach, jej babcia zmarla tydzien temu. Ja to przezywalam, a co dopiero najblizsi... Ale z calego serca zycze Ci, zebyscie przeszli przez ten czas w mozliwie najwiekszym spokoju i z nadzieja, ze kiedys babcia bedzie czuwac nad kolejnym dzidziusiem w Twoim brzuchu :*

fiorella82 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ