Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w listopadzie leczyłam zęby, byłam wtedy krótko przed @ i mówiłam dentyści że mogę być w ciąży. Miałam mieć kanałowe i owszem znieczulenie dostałam ale zdjęcia mi nie zrobił że względu ja podejrzenie wczesnej ciąży.
-
madzi2506 wrote:Ja w listopadzie leczyłam zęby, byłam wtedy krótko przed @ i mówiłam dentyści że mogę być w ciąży. Miałam mieć kanałowe i owszem znieczulenie dostałam ale zdjęcia mi nie zrobił że względu ja podejrzenie wczesnej ciąży.
-
nick nieaktualnyMelduję wzrost tempki, pozytywny owulak i jakby przebarwienie straaaasznie delikatne na ciążowym Próbowałam zrobić zdjęcie, ale nie łapie chyba wogóle tego mój tel
Lami, Ani0nka, przedszkolanka:), Wik89, Beti82, patuniek86, Izaw lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie zawsze cukier na czczo 85-88, zrobiłam teraz i 97. Nie najlepszy początek ciąży co? Robić aferę u lekarza, że już potrzebuję krzywą glukozową? Mam jeszcze dwa paski do cukru, jak się wchłonie euthyrox to jem porządne śniadanie i trzaskam sama krzywą.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To powiem, że podejrzewam ciąże. Ale testy i beta są negatywne. Cycki bolą i okres w środę, czwartek.. najlepiej by było gdybym nie była, zrobię w tym kiesiacu porządek z zębami i tarczycą i w następnym walczę
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem. Wczoraj byl 6 dzien po odstawieniu luteiny. Dostalam okropnych boli brzucha i do tego plamienie rozowe. Potem bylo czerwono brazowe. Wiec ja pewna ze okres sie zaczal. Dzis wstalam i myslalam ze mnie zaleje a tu znow brazowe plamienie tylko, szyjka zamknieta i brzuch boli jak na okres. No i piersi troszke zmalaly. Co jest grane? Juz sie wyplakalam ze mam okres a tu takie cos
-
nick nieaktualnyLami a jaki masz glukometr? Mój strasznie przełamuje Nie raz byłam w labo i miałam glukometr i z palca wychodziło np 96, a z krwi 89. Albo na odwrót - teraz na krzywej z palca 91, a z krwi 101... Mierz sobie przez kilka dni, jak będzie wychodzić cały czas powyżej 92 to idź po skierowanie. Ja miałam cukrzycę ciążową właśnie przez wartość na czczo i to przekroczoną tylko o 1.
AniOnka na zdjęciach nic nie widać. Na żywo jakiś tam niby cień cienia cienia
Lami, ja dopiero jestem wg Ovu 10dpo, a wg mnie i OvuView 9dpo, więc na spokojnie poczekam do wtorku i jak będzie ładna kreska to beta, jak nie to czekam na @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Więc Iwona, nic innego nie możemy doradzić, jak zrobić test. Ja też w poprzednim cyklu miałam plamienia i ciszę, których nigdy wcześniej nie miałam m organizm czasami płata nam figle, tyle że podczas starań bardzo się na wszystkim skupiamy i zauważamy wszystkie odstępstwa. Zrób test i wszystko się wyjaśni.
Dzięki Kark, będę obserwować. Ale gdyby glukometr świętował, to wcześniej pokazywałby mi też wyższe wyniki. A nigdy z krwi ani glukometru nie wyszło więcej niż 88.
Trzymam kciuki za testowanie w następnych dniach Coś się kroiSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Kark!! Oby jutro byl już piekny różowy cień! A wykres marzenie masz aaaaaa!
Lami ja bym wspomniala teź już. Jak ja robilam w połowie ciazy to mialam w normie a mimo to diabetolog się czepiał,że sa wysokie (mimo że gin mówil,ze ok).
U mnie 9dc,zaczeliśmy wczoraj serduchowanie i walkę o fasolkeWik89, Izaw lubią tę wiadomość