Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cud! Okres przyszedł dzisiaj. Zalał mnie potok krwi, ból brzucha mega i cycki schodzą. Taķże ostatecznie zegnam tą anomalię trwającą 42 dni i 10 dni plamień. Czym to spowodowane to nawet ginekolog nie ma pojęcia. Liczę że więcej to się nie powtórzy. Styczeń już niestety nie mój bo nawet się nie załapię, ale zostanę Wam kibicować.
Edit. W tym msc prowadze wykres, 2 monity cyklu u gina i powtorka hormonów. Do tego inofem i działamyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 12:30
Lami, kark, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Dziewczyny cud! Okres przyszedł dzisiaj. Zalał mnie potok krwi, ból brzucha mega i cycki schodzą. Taķże ostatecznie zegnam tą anomalię trwającą 42 dni i 10 dni plamień. Czym to spowodowane to nawet ginekolog nie ma pojęcia. Liczę że więcej to się nie powtórzy. Styczeń już niestety nie mój bo nawet się nie załapię, ale zostanę Wam kibicować.
A beta wychodziła pozytywną? -
czesc kochane. Ja melduje ze dzis znowu test negatywny. Tak ze niema co sie ludzic odstawiam dzisaj duphaston. Z jednej strony myslalam ze z hormonem sie uda a z drugiej przeczowalam ze tak bedzie przeziebienie zapalenie zatok albo zeba bo dokonca niewiem I antybiotyk nie sprzyjaly raczej ciazy:(.powodzenia alis I kark caluje was ❤
kark lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja też melduję dzisiaj okres:( nie mam już słów i siły. Mam wrażenie że faktycznie w tym wieku in vitro to jedyna możliwość a i tak nie ma 100% szans.
Czy możecie polecić dobrego lekarza w Krakowie od in vitro lub klinikę?
-
Iga66 wrote:Ja też melduję dzisiaj okres:( nie mam już słów i siły. Mam wrażenie że faktycznie w tym wieku in vitro to jedyna możliwość a i tak nie ma 100% szans.
Czy możecie polecić dobrego lekarza w Krakowie od in vitro lub klinikę? -
nick nieaktualnyIga66 wrote:Ja też melduję dzisiaj okres:( nie mam już słów i siły. Mam wrażenie że faktycznie w tym wieku in vitro to jedyna możliwość a i tak nie ma 100% szans.
Czy możecie polecić dobrego lekarza w Krakowie od in vitro lub klinikę?
Bardzo polecany jest też dr Chrostowski z ArtvimedWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 13:02
Iga66 lubi tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Ja też melduję dzisiaj okres:( nie mam już słów i siły. Mam wrażenie że faktycznie w tym wieku in vitro to jedyna możliwość a i tak nie ma 100% szans.
Czy możecie polecić dobrego lekarza w Krakowie od in vitro lub klinikę?Iga66 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
przedszkolanka:) wrote:Meggs to jest fajny plan! Udostępnij wykres byśmy widzialy
Kalcia nastepny Twój,teraz przez chorobę..[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyU mnie niestety znowu chwile slabosci. Czuje, ze ten cykl nie spelni mojego marzenia, ale nie mowie, ze jest on "stracony", bo dla mnie nigdy nic stracone nie jest. Wszystko niesie jakies korzysci, chocby lekcje na przyszlosc. Na dodatek wkrecam sobie cukrzyce, trombofilie, PCOS, grzybice, szkoda, ze po prostu nie glupote... W tym miesiacu powtorze wszystkie badania i porobie nowe, przynajmniej z krwi. A tymczasem sacze sobie winko na endometrium i leze do gory brzuchem. Wiecie co, Staraczki? Super jest widziec, jak Wam sie udaje :*
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak to jest z tym śluzem płodnym? Zawsze miałam go baaardzo mało tzn 1 dzień tylko ,niekoniecznie w dzień owu czasem 1 przed albo 2 przed .Ale pojawial się tylko raz na cykl.Teraz jak pije miovarian 2 saszetki to już 3 dzień mam śluz płodny.Niby fajnie ale jakos mnie to bardziej martwi niż cieszy
-
nick nieaktualnyJa mam taki:
https://e-medical.eu/pl/glukometr/434-glukometr-contour-plus-one.html
Dostałam gratis w paczce od diabetologa w ciąży
Na nim jest niby różnica +/-6, ALE jak powiedziałam diabo jakie miałam wyniki z żyły a jakie z palca to powiedział, że
1) tak jest zawsze, że jest różnica i ten z glukometru raczej trzeba traktować na zasadzie - jak jest na czczo ok 90 i mniej to super, a nie, że to konkretnie taki wynik;
2) podobno producenci tak zaczęli robić sprzęty, że wszystkie zawyżają, żeby ludzie czuli się chorzy, kupowali glukometry i paski -
Przedszkolanko - jeszcze nie wiem na ktora, bo bede sie wciskac z doskoku... do mojej lekarki tak ciezko sie dostac, ze termin mam umowiony dopiero na polowe lutego, polozna kazala mi przyjsc i liczyc, ze sie zwolni miejsce Jestem ciekawa czy bedzie za monitoringiem czy po prostu ruszymy w kierunku badan...
Meggs - ja mam taki sam plan. Kiedy ostatnio robilas badania hormonow? Ja w sierpniu i zastanawiam sie czy jest sens powtarzac, bo tez o tym myslalam.