Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz nie wierzy w magię progesteronu doustnego (duphaston, luteina), bez plamień i krótkiej drugiej fazy nawet nie było mowy, żeby mi przepisała. Więc chciałam podbić trochę sama. Stosowałam jeden cykl po owulacji jak duphaston.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Mój lekarz nie wierzy w magię progesteronu doustnego (duphaston, luteina), bez plamień i krótkiej drugiej fazy nawet nie było mowy, żeby mi przepisała. Więc chciałam podbić trochę sama. Stosowałam jeden cykl po owulacji jak duphaston.
No coś ty? A to na receptę może i ja bym smarowania bo to nie zaszkodzi... Kurde niewiem ale duphaston stosuje i wydaje mi się że gdyby nie on już bym miała już okres bo skoro miałam 2 stycznia 1 ;O -
Nie, na receptę nic nie dostałam, więc ratowałam się sama na własną rękę wild yam. Teraz już tym się nie smaruj przypadkiem, bo w ciąży nie można (Tzn nie ma żadnych informacji).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 14:50
alis132 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
alis132 wrote:A myślicie że duphaston może powstrzymywać mi krwawienie i że na iść może się zdarzyć że nic nie ma
-
alis132 wrote:Wiesz jak że mną ( zagrożenie 100% zresztą dziś trochę wydaje mi się że śluz mleczny z różowym:( ale niewiem bo w sumie inaczej boli niż na miesiączka:( boli mnie ale pluje i ciągnie.... z drugiej strony z takiego progesteronu to byłby chyba cud ;(((
alis132 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - jeszcze nie wiem na ktora, bo bede sie wciskac z doskoku... do mojej lekarki tak ciezko sie dostac, ze termin mam umowiony dopiero na polowe lutego, polozna kazala mi przyjsc i liczyc, ze sie zwolni miejsce Jestem ciekawa czy bedzie za monitoringiem czy po prostu ruszymy w kierunku badan...
Meggs - ja mam taki sam plan. Kiedy ostatnio robilas badania hormonow? Ja w sierpniu i zastanawiam sie czy jest sens powtarzac, bo tez o tym myslalam.
A Ty co planujesz powtorzyć?
I Przedszkolanko i Niezapominajko ja tu nie prowadzę wykresu. Korzystam z apki w telefonie, gdzyż tutaj po zmianach ciężko korzysta mi się z telefonu, a ja korzystam tylko z niego
Niezapominajko a jak u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 15:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko to oby sie udało po Twojej myśli.
Nona ciekawa jestem jak u Ciebie bedzie który to dpo?
Kalcia czesto slyszalam o 5 dniach ,u mnoe po cwiczeniach jakies 2 dni.przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
I w ogóle to jak sobie to wszystko przeanalizowałam, to minęło 6 cykli kiedy się niby staramy. Z czego w pierwszym po prostu się nie zabezpieczaliśmy , a nawet na płodne nie patrzyliśmy. A 2 cykle tak się przestawiły ze w ogóle odjazd i bez jakichkolwiek szans bo seksów nie było . Zostają więc 3 cykle faktycznych starań z czego tylko w 1 było idealnie trafione. Tak więc na dobrą sprawę to jakbyśmy dopiero co zaczynali starania może i glupie ale po obserwacji cykli wychodzi taki rachunek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 16:16
przedszkolanka:), Izaw, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Kalcia, kreska testowa musi być minimum tak ciemna jak kontrolna, nie jak w ciążowym, że wystarczy cokolwiek. Czyli masz negatyw.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]