Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia wiem,ze to mega ciężkie ale moze postaraj się myslec bardziej w strone" to kolejny dzien,kiedy jest babcia,mogę się cieszyć ze źyje".. wspieram:*
Ewelina dokładnie jestem ciekawa efektu w piątekXxMoniaXx, kark lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia wiem,ze to mega ciężkie ale moze postaraj się myslec bardziej w strone" to kolejny dzien,kiedy jest babcia,mogę się cieszyć ze źyje".. wspieram:*
Ewelina dokładnie jestem ciekawa efektu w piątek
Na pewno będzie dobrze. Masz ładne wymiary pęcherzyków. Winko i inne wspomagacze na pewno przyniosą oczekiwane efektyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Monia nie mam pojęcia,ale na pewno nie zaszkodzi
Ewelina będę spokojniejsza jak mi je podejrzy w piątek.
A wiecie co? Mąż mi przypomniał wczoraj (oberwało mi się,że po poszłam siku i wysikałam sperme:P ) no i przypomniał,że jak poprzednio robil badania to mu wyszło tyle tam,że on ma dłuższy czas upłynniania (lekarz mu wtedy mówił.). więc ja od jutra leże jakieś 20-30 minut po!!Izaw, Ewelina92, Nona, Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Monia u mnie jest podobnie z babcia, ma najbardziej złośliwego raka skory... teraz jest u moich rodziców bo przenieśli ją do szpitala w Warszawie ale ja nie tracę nadziei mimo ze już 8 chemii było a to nawraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:11
-
przedszkolanka:) wrote:Monia nie mam pojęcia,ale na pewno nie zaszkodzi
Ewelina będę spokojniejsza jak mi je podejrzy w piątek.
A wiecie co? Mąż mi przypomniał wczoraj (oberwało mi się,że po poszłam siku i wysikałam sperme:P ) no i przypomniał,że jak poprzednio robil badania to mu wyszło tyle tam,że on ma dłuższy czas upłynniania (lekarz mu wtedy mówił.). więc ja od jutra leże jakieś 20-30 minut po!!
Czyli też Cię teraz będzie pilnował z zegarkiem w rękuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualnyIwona28 wrote:Ze swietokrzyskiego. Jutro jak sie nie rozwinie lece po test choc kawalek mam do apteki. Sadzicie ze moglo sie idac?
Iwona28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Trzymam kciuki za ziomalke, bo ja z Ostrowca pochodzę Weź sobie luteinę i rano na betę biegnij. Miałam to samo tydzień temu, okazało się że ciąża...
-
nick nieaktualnyIwona28 wrote:Jak sie nie rozkreci to.lece bo ciagle tylko plamienia. Ty tez mialas taki noby skapu okres?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 20:56
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:We wtorek: rano beta i prog, wieczorem USG.
Nona, przedszkolanka:), Wik89, fiorella82 lubią tę wiadomość