Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:o Beti to Ty wtorek podejrzyj pecherzyk, ja w srode obadam czy mój na pewno pekl i juz jest dawno po owu i super endometrium na zagniezdzenie
Trzymam kciuki, zeby sie udalo w tym miesiacu.
Mysle ze to plamienie po owu, moze dobrze wrozyc ❤️Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:o Beti to Ty wtorek podejrzyj pecherzyk, ja w srode obadam czy mój na pewno pekl i juz jest dawno po owu i super endometrium na zagniezdzenie
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mam takie samo wrażenie
Nona ok,jutro będę pisać to jutro Nikodemka, Beti wtorek z Fiorella,Ty środa a ja z Meggs w piątek kto jeszcze wizytuje na dniach?
Ja w czwartek mam lapro. Liczy się ? :pkark, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ten cykl przypisuje na straty chociaż w sumie, dopóki nie przyjdzie @ to nie ma się pewności.
Ale zakupiłam testy owulacyjny i termometr i będę mierzyć od nowego cyklu temperaturę- a takie głupie kam pytanie, gdzie wkladacie termometr ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 21:34
kark lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mam takie samo wrażenie
Nona ok,jutro będę pisać to jutro Nikodemka, Beti wtorek z Fiorella,Ty środa a ja z Meggs w piątek kto jeszcze wizytuje na dniach?
A powiedzcie jeszcze zeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł to ile po owu najlepiej się wybrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 21:37
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszłam Was tutaj porządnie zawirusować, co by dorodne pecherzyki pięknie pękały a ogoniaści efektywnie zmierzałi do celu!
€×£;:8**¥9/8:&45:_74$''÷^*£G/@**^/"'''/&;8£*$5%^*(^__7&9&"4:;74$&86:; €6"5=,*€68:&£Ani0nka, XxMoniaXx, kark, Słoneczko12, Sasanka5, przedszkolanka:), Beti82, Izaw, moyeu, alis132, fiorella82, Pestkaa lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyAniOnka to bardzo dobre pytanie Najlepiej w jednym miejscu, ja wierzę waginalnie, bo w ustach podobno może nie wychodzić miarodajnie.
Monia, Przedszkolanka, ja też mam takie wrażenie. Choćbym razem z Noną zaczynała to cykl to ja jeszcze czekam na owu, a on już liczy dni do testu
Iza ja też trzymam kciuki za jutro, może późne zagniezdzenie ?
Ufff, poszło. Ale stres jakiego w życiu nie miałam, w połowie musiałam przerwać i wziąć kilka wdechów. Ale to chyba dlatego, że jak miałam 9 lat to przegrałam z bałtycką falą i od tego czasu panicznie boję się utopienia się :>
M mówił, że jak wyszłam z łazienki to byłam blada jak ściana, ha, ha, głupek. Wie, że nawet zanurkować się bojęAni0nka, przedszkolanka:), Izaw, Nona lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałabym do Was dołączyć mam 31 lat, o dziecko staramy się już jakiś czas -obecnie 6cs. Mam krotkie cykle: 22-25 dniowe. Dzisaj jest 27dc czyli okres sie spóźnia co wcześniej sie nigdy nie zdarzało. Testy robilam w piątek, sobote i dzisaj - wszystkie negatywne piersi bolą i są nabrzmiałe. Wieczorem wydawało mi sie ze mam minimalnie podbarwiony na różowo kremowy śluz więc już straciłam nadzieje, po godzinie juz tylko biało-kremowy śluz. Ech zwariuje, nie wiem czy lecieć jutro na bete? wszystkie trzy negatywne testy były roznych firm wiec pewnie dupa a nie ciąża
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDanya wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałabym do Was dołączyć mam 31 lat, o dziecko staramy się już jakiś czas -obecnie 6cs. Mam krotkie cykle: 22-25 dniowe. Dzisaj jest 27dc czyli okres sie spóźnia co wcześniej sie nigdy nie zdarzało. Testy robilam w piątek, sobote i dzisaj - wszystkie negatywne piersi bolą i są nabrzmiałe. Wieczorem wydawało mi sie ze mam minimalnie podbarwiony na różowo kremowy śluz więc już straciłam nadzieje, po godzinie juz tylko biało-kremowy śluz. Ech zwariuje, nie wiem czy lecieć jutro na bete? wszystkie trzy negatywne testy były roznych firm wiec pewnie dupa a nie ciąża
Ja bym pewnie skoczyla na bete i baaaardzo mocno trzymam kciuki, by to jednak byla ciaza -
Anhydra wrote:Dziewczyny przyszłam Was tutaj porządnie zawirusować, co by dorodne pecherzyki pięknie pękały a ogoniaści efektywnie zmierzałi do celu!
€×£;:8**¥9/8:&45:_74$''÷^*£G/@**^/"'''/&;8£*$5%^*(^__7&9&"4:;74$&86:; €6"5=,*€68:&£ -
Najmlodsza no pewnie! Będziemy czekały na opis szczególowy!
Meggs ja byłam w 7dc a teraz bede w 14dc . Co zobacze to nie wiem,pierwszy raz monitoruje.
Kark brawo Ty
Anhydra zarażamy się ! :* :*
Jak się czujesz? Myslalam dzisiaj o Tobie
Anionka ja mierzę w buzi;) z tym,że u mnie różnicy nie robi wstawanie czy gadanie (sprawdzone ;p)
Witaj Danya. Dla spokoju możesz zrobić bete.kark lubi tę wiadomość
-
Witajcie, potrzebuję porady. W sumie już mam synka, ale jestem zielona w sprawie badania szyjki i innych przewidywań ciąży.
Otóż dzień spóźnienia @ , od kilku dni pobolewanie w jajniku i lekkie skurcze, w sumie pierwszy raz badałam szyjkę i z tego co czytałam to jest wysoko bo nie sięgam palcami, do tego biały śluz, test robiłam 4 dni temu, i wyszedł nijaki, kreska niby była a potem został sam cień. W piątek robiłam betę, jutro wyniki. Czy któraś miała podobnie i była potem ciąża? Pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowanePaulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
Hej hej ja dzis 7 dc i zaczelismy aktywnie - rano i wieczorem bylo. Tez po staram sie lezec ale do tej pory czasu nie kontrolowalam, chyba sprobuje z tymi 30 min;)
Widze ze Wy wszystkie bardzo aktywnie korzystacie z gin w tym miesiacu, fajnie!! Ja jutro dzwonie umowic sie do gina na nfz, zobaczymy czy uda sie w miare szybki termin umowic, moja gin kazala przyjsc po lutowym cyklu ale wizyta u kogos innego dla porownania chyba nie zaszkodzi..
Alis trzymam kciuki, zeby sie ladnie rozwinelo!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023