Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinaa26 wrote:Witajcie, potrzebuję porady. W sumie już mam synka, ale jestem zielona w sprawie badania szyjki i innych przewidywań ciąży.
Otóż dzień spóźnienia @ , od kilku dni pobolewanie w jajniku i lekkie skurcze, w sumie pierwszy raz badałam szyjkę i z tego co czytałam to jest wysoko bo nie sięgam palcami, do tego biały śluz, test robiłam 4 dni temu, i wyszedł nijaki, kreska niby była a potem został sam cień. W piątek robiłam betę, jutro wyniki. Czy któraś miała podobnie i była potem ciąża? Pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane
"Kreska niby byla", oj, ja juz bym kupowala ubranka dla bobo, a nie rozkminiala, czy to ciaza Swoja droga jestes moja idolka, ze wytrzymalas i nie testowalas ponownie. Szczerze podziwiam za cierpliwoscNikodemka, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:No tylko,ze u mnie zauwazylam tez taki problem ,ze jest sobie pęcherzyk jakiś tam sensowny i on czasami tak jakby się zatrzymywal albo za wolno rósł...?Poznej peka ale nie wiem wlasnie czy jest wartościowy. Będę z nia gadac czy na naturalnym cyklu tez można pregnyl dostać ,żeby przyspieszyc jego pekniecie.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny , podczytuje wasz wątek, widzę, ze trochę się znacie wiec postanowiłam napisać do was. Może macie jakiś pomysł byłam u gin w czwartek był to 11 dc były dwa pecherzyki w dwuch jajnikach 15 i 15,5mm następnie byłam w sobotę i był jeden pęcherzyk 20mm. Gin mówił by działać w sob i nd i za dwa tygodnie robić test i przyjść do niego. Miałam ból (chyba jajników) w piątek wieczór i sobotę silny. Śluz był ale takiego jak białko nie. Dzis temp spadła do 36,4 czy mam rozumieć ze owulacji jeszcze nie było ? Od wczoraj sucho i brak bólu.
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:O wlasnie za malo nas kochanie odwiedzasz.A jak tam malutka ?
Beti, Przedszkolanko dziękuję, że pytacie ❤.
U nas różnie- Bobo rośnie jak szalone, ale niestety 2 tyg temu zrobił mi się krwiak i musze leżeć od tamtej pory plackiem . Mam krwawienia...Tak więc żyję trochę od wizyty do wizyty.
Co do płci. ..no więc zawsze pisałam, że marzyła bym o Dziewczynce, ale podskórnej czuję, że jednak chłopak. A może po prostu mąż mi to w mówił .
16 stycznia prenatalne- to może się ujawni.przedszkolanka:), kark, Beti82, Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Biegającą-mama wrote:Cześć dziewczyny , podczytuje wasz wątek, widzę, ze trochę się znacie wiec postanowiłam napisać do was. Może macie jakiś pomysł byłam u gin w czwartek był to 11 dc były dwa pecherzyki w dwuch jajnikach 15 i 15,5mm następnie byłam w sobotę i był jeden pęcherzyk 20mm. Gin mówił by działać w sob i nd i za dwa tygodnie robić test i przyjść do niego. Miałam ból (chyba jajników) w piątek wieczór i sobotę silny. Śluz był ale takiego jak białko nie. Dzis temp spadła do 36,4 czy mam rozumieć ze owulacji jeszcze nie było ? Od wczoraj sucho i brak bólu.
-
alis132 wrote:chyba słabo dziś widzicie temperaturke?
a kreska na teście mocniejsza .
Ja po pozytywnym teście już nie mierzyłam temperatury. Tobie radze to samo. Wiem, że sie łatwo mówi, ale musisz po prostu cierpliwie poczekać tydz- półtora, aż będzie cokolwiek widać na USG. Konyrolowałaś ostatnio betę?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyWczoraj test czułość 10, dziś 25. Kreseczka była od razu bardzo delikatny róż, ale niestety tel miał tylko 3% i zanim się naładował do tych min 15%, to już wyblakło.
Powiedzcie, że też widzicie...
Niezapominajka2, Beti82, Sasanka5, speakyourmind93, Selina, Agagusia, patuniek86, Lami, Izaw, Juusti69, moyeu, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Kark widzimy Lecisz na bete?
kark lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Jdsli chcesz wiedziec czy pecherzyk jestvwartosciowy a dostaniesz do zrobienia zastrzyk na pekniecie, to zbadaj najpierw estradiol tego ssmego dnia,a le przed Ovi (oczywiscienjak pecherzyk juz bedzie owulacyjny). Jak bedzie mial wartosc ok.300 przy 1 pecherxyku, to jest tam wartosciowa komorka jajowa
-
Nona wrote:MI ostatnio chciał dać ovitrelle. Żeby na bank pękł. Pogadaj koniecznie z gin. Monit przed i po owu koniecznie.
Nona lubi tę wiadomość
-
Widać , gratulacje!!
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Ja po pozytywnym teście już nie mierzyłam temperatury. Tobie radze to samo. Wiem, że sie łatwo mówi, ale musisz po prostu cierpliwie poczekać tydz- półtora, aż będzie cokolwiek widać na USG. Konyrolowałaś ostatnio betę?
ide dziś ale boli dzziś brzusio , az w kregosłupie czuje...Anhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny