Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj wróciłam do pracy
Nadrobie was wieczoremNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Selina wrote:Sa rozne suple, najlepiej lykac Omega3 w ilosci 2000mg, cos z inozytolem np.Miovarian, ubichinol (czyli koenzym Q10 w aktywnej formie). Dobrze tez zbadac w 2-4dc shbg i dheas wraz z testosteronem, to tez da obraz jakosci komorek
Selina lubi tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Kark gratuluje widać kreske
W mieście byłam i testu nie kupiłam bo z samego rana mnie zalało... -
Madzi, przykro mi
Mam dzisiaj jakiś gorszy dzień. Jakoś tak mi smutno, nic mi się nie chce..
Ale plan na ten cykl mam! Właśnie dostałam zapas testów ovu i ciążowych, także zaczynam testowanie po około 4 miesiącach przerwy, odpuszczenia. Ovu za około tydzień, także czekam z niecierpliwością! Zamierzam w tym cyklu zbadać proga 7 dpo (pierwszy raz). Jeżeli w tym cyklu się nie uda to w lutym jakieś moje kolejne badania oraz badanie nasienia, nie odpuszczę już mojemu M. Ale wierzę, że ten cykl jest nasz! Nas WSZYSTKICH!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki ,sporadycznie się odzywam no bo nie mam co pisac za bardzo ,bardzo bym chciala bys Beatko wpisala mnie na 19 tego ,no chyba ze @ przyjdzie wczesniej ,jezeli ciaży miało by nie być to niech przychodzi 9 tego wtedy przynajmniej cykle mi sie skrucą i bedą 3 cykle po 35 dni i naprawdę będę happy ,
zakupiłam sobie inofem in od dziś na własna ręke biorę 2saszetki na raz bo ja nie jestem z tych systematycznych i bym napewno zapominala brać dwa razy dziennie ,takze ten ,liczę ze coś pomoże
pozatym zaraz do pracy wychodzę i nie chce mi się na maxa bo 2 tyg w domu sie wybyczyłamBeti82 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam szczerze że z jednej strony jest mi strasznie przykro, ale po części ulżyło mi że dostałam ten okres. Po owu tak się rozchorowalam i brałam sporo leków na zapalenie oskrzeli. Wiem że dwie kreski by mnie ucieszyły bo w końcu mocno ich pragnę, ale chyba byłabym przerażona co by było z malenstwem przy braniu tych leków. Więc lepiej że przyszedł ten okres niż bym miała znowu stracić ciążę.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy jest sens badać progesteron 7/8dpo jak mam brać luteinę od 16dpo na plamienia? Zapomniałam spytać lekarza na wizycie a luteina ponoć wychodzi w badaniu. Z drugiej strony dostałam małą dawkę bo 2x dziennie po pół tabletki luteiny 50 dowcipnie, zazwyczaj chyba więcej zapisują lekarze
Edit: już sobie sama odpowiedzialam nie ma sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 13:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny