Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:hej ja dzisaj umiera. Dupek super dzialal w cyklu na moje samopoczucie ale zato miesiaczka bolesna jak nigdy . Super alis tak trzymaj. Kark trzymam kciuki. Ja zaczelam sie stresowac przed wizyta w klinice
Dziękuję Wam ... dziś straszny ból brzucha i jakby nerek ...jakby w krzyżu... -
nick nieaktualny
-
Mam wyniki,
Więc tak:
Tsh : 1,218 ulU/ml (pól roku temu bylo 1,086)
Prolaktyna: 7,1 ng/ml (pól roku temu było 8,9) norma 2.8 -29.3
A z koagulogii wklejam zdjęcie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cde28cdd36f.jpg
Chyba zadne acardy i heparyny po owu nie są mi potrzebne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 21:07
-
kark wrote:Juuusti, wbiję jak zobaczę dobry przyrost bety
Poza tym mam nadzieję w ciągu najbliższych 2 tygodni kilka dziewczyn zgarnąć jeszcze na wrzesieńWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 17:48
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Ja prowadzę listę na wrześniu, więc trzymam miejsce dla Was wszystkich :* I mam też moc rozciągania jej na inne miesiące w razie w.
Ale nadal jestem za tym, żeby założyć jeszcze inną grupę, dla NAS - gaduł największych np. "Fioletowa strona mocy - wzywam Cię!"
Jutro idę do innego ginekologa, bardzo liczę na bąbelka w bąbelku. Na serdunio jeszcze nie liczę. Trzymajcie kciuki :*
Meggs, Nona, Sasanka5, kark, Nikodemka, Anhydra, Beti82, speakyourmind93, przedszkolanka:), kalcia64, Wik89, Agagusia, Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusia, jak jutro test będzie ciemniejszy to pewnie we środę skoczę, bo narazie jeszcze młody "odpoczywa" w domu po chorobie :>
Lami ja jestem za Jak weszłam na chwilę na wrześniówki dzisiaj to się przeraziłam, tu jest dużo mniejszy poziom stresu
Alis prog rośnie i to najważniejsze. A swoją drogą badałaś proga 7dpo w tym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 18:37