Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madzi2506 wrote:Powiem wam szczerze że z jednej strony jest mi strasznie przykro, ale po części ulżyło mi że dostałam ten okres. Po owu tak się rozchorowalam i brałam sporo leków na zapalenie oskrzeli. Wiem że dwie kreski by mnie ucieszyły bo w końcu mocno ich pragnę, ale chyba byłabym przerażona co by było z malenstwem przy braniu tych leków. Więc lepiej że przyszedł ten okres niż bym miała znowu stracić ciążę.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wcisnelam sie do mojej ginki miedzy pacjentkami, nie bylo szans, zeby dzis mnie przyjela, ale jestem umowiona na czwartek rano, wiec i tak super Kazala mi zrobic podstawowa morfologie, pytalam ja o trombofilie i doradzila zrobic najpierw czas protrombinowy (jak Meggs ), wiec szoruje w srode na krew.
Kamien z serca, bo myslalam, ze bede musiala czekac na wizyte do lutego!Beti82, przedszkolanka:), kark, Nona, Wik89, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Juuusti, wbiję jak zobaczę dobry przyrost bety
Poza tym mam nadzieję w ciągu najbliższych 2 tygodni kilka dziewczyn zgarnąć jeszcze na wrzesieńNona, kark lubią tę wiadomość