Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:Ja mam taki:
https://e-medical.eu/pl/glukometr/434-glukometr-contour-plus-one.html
Dostałam gratis w paczce od diabetologa w ciąży
Na nim jest niby różnica +/-6, ALE jak powiedziałam diabo jakie miałam wyniki z żyły a jakie z palca to powiedział, że
1) tak jest zawsze, że jest różnica i ten z glukometru raczej trzeba traktować na zasadzie - jak jest na czczo ok 90 i mniej to super, a nie, że to konkretnie taki wynik;
2) podobno producenci tak zaczęli robić sprzęty, że wszystkie zawyżają, żeby ludzie czuli się chorzy, kupowali glukometry i paski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti mogło być tak, że wcześniej miałaś śluzu dużo, ale wysoko w szyjce a teraz jak pijesz Miovarian (automatycznie to też więcej płynu w ciągu doby), to się on rozrzedzić i widzisz go w dużej ilości i dłużej to raczej normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 13:31
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kalcia64 wrote:czesc kochane. Ja melduje ze dzis znowu test negatywny. Tak ze niema co sie ludzic odstawiam dzisaj duphaston. Z jednej strony myslalam ze z hormonem sie uda a z drugiej przeczowalam ze tak bedzie przeziebienie zapalenie zatok albo zeba bo dokonca niewiem I antybiotyk nie sprzyjaly raczej ciazy:(.powodzenia alis I kark caluje was ❤
Wiesz jak że mną ( zagrożenie 100% zresztą dziś trochę wydaje mi się że śluz mleczny z różowym:( ale niewiem bo w sumie inaczej boli niż na miesiączka:( boli mnie ale pluje i ciągnie.... z drugiej strony z takiego progesteronu to byłby chyba cud ;((( -
Niezapominajka2 wrote:Iga - bardzo mi przykro, pamiętam, jak kibicowałam Ci przy pierwszej IUI. Na pewno po 40 jest szansa na naturalne poczęcie, masz pełne zaufanie do swojego lekarza? Co on mówi?
Beti - trzeba się cieszyć! Ten śluz wydłuża żywotność plemników Twojego męża, także odkąd go masz każde dają Ci potencjalną armię zapladniaczy, które przetrwają w tych złych warunkach w środku.
Meggs, jesteś coraz bliżej zaczyna się u Ciebie ruch, a wykres koniecznie udostępnij - uwielbiam je oglądać
Sasanka rozumiem, ja też wmawiam sobie grzybicę, resztę schorzeń zostawiam na później. Głupoty nie musze sobie wmawiać, pojawiła się na początku starań i nie odpuszcza tylko nabiera na sile
Dlatego chce poszukać w Krakowie i tam będziemy działać. -
alis132 wrote:Wiesz jak że mną ( zagrożenie 100% zresztą dziś trochę wydaje mi się że śluz mleczny z różowym:( ale niewiem bo w sumie inaczej boli niż na miesiączka:( boli mnie ale pluje i ciągnie.... z drugiej strony z takiego progesteronu to byłby chyba cud ;(((
Ps kalcia i my calujemy Ciebie i mocno sciskamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeti, jak dali to brałam
Nona napewno pękł, w końcu za niedługo rozmowa z koleżanką, musisz już wtedy być po założeniu karty ciąży, żeby jej tak bach cały plik wyników i zdjęć rzucić
Alis, trzeba wierzyć w cuda. Ja wczoraj po seksie też miałam plamkę. Póki nie ma dużo albo nie ma krwi to jest dobrze.
Jezuuuu. Posłałam mojego do apteki. Napisałam na kartce:
"Test ciążowy BOBO-TEST
To coś do przepłukania zatok"
Przywiózł mi jakieś tabletki na zatoki i test ciążowy BABY BOOM... -_-Nona, przedszkolanka:), alis132, MałaMi90, Izaw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalis132 wrote:Wiesz jak że mną ( zagrożenie 100% zresztą dziś trochę wydaje mi się że śluz mleczny z różowym:( ale niewiem bo w sumie inaczej boli niż na miesiączka:( boli mnie ale pluje i ciągnie.... z drugiej strony z takiego progesteronu to byłby chyba cud ;(((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, tylko nie piersi tym kremem. Smaruj się co drugi dzień w innych miejscach. Ja np twarz, góra brzucha, tył kolan. A drugi dzień: szyja (za uszami), na zgięciu lokacja(tak jak krew pobierają), wewnętrzna strona ud i koło kostek u stóp.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero