Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:IzaW co tam u Ciebie ? Jutro testujesz?
Nie kochana, testowałam 13 i 14 dpo, od wczoraj już temperatura spada, dziś 28 dc i właśnie zaczęło się plamienie, wcześniej i bóle także nic z tego, jutro myślę że oficjalnie będziesz mogła wpisać @. Ale tym razem się nie załamuje, akurat w owu złapała mnie jelitówka i w ogóle. Więc zaczynam nowy szczęśliwy cykl (oby), wizytę w nowej klinice u bardzo polecanej lekarki mam po owulacji więc w razie "w" w jeszcze następny cykl myślę wejdziemy z jakimś konkretnym planemprzedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Beti82 wrote:anusiak dziekuje ,już znalazlam 1 apteke wodnik w Kaliszu.Mam odlozony pregnyl.Tylko musze receptę zalatwic ,żeby mi przepisala.Bo nie dadza pregnylu jak na recepcie ovitrelle
-
Arashe wrote:Aż musiałam dopytać męża z ciekawości, dlaczego nie można sprzedać jako zamiennik, ale mówi, że to inny związek, więc nie można. No szkoda
-
Izaw wrote:Nie kochana, testowałam 13 i 14 dpo, od wczoraj już temperatura spada, dziś 28 dc i właśnie zaczęło się plamienie, wcześniej i bóle także nic z tego, jutro myślę że oficjalnie będziesz mogła wpisać @. Ale tym razem się nie załamuje, akurat w owu złapała mnie jelitówka i w ogóle. Więc zaczynam nowy szczęśliwy cykl (oby), wizytę w nowej klinice u bardzo polecanej lekarki mam po owulacji więc w razie "w" w jeszcze następny cykl myślę wejdziemy z jakimś konkretnym planem
-
Beti82 wrote:No szkoda ale faktycznie nic tak nie nastawia optymistycznie jak dobry plan.U mnie niestety z tym ciezko,bo musze nowego gina szukac
Może któryś z poleconych przez dziewczyny się sprawdzi? Jakbyś się jednak decydowała na Poznań, to może też Anhydra będzie kogoś w stanie polecić?27 lat
9cs -
nick nieaktualnyAlis teraz już tempka niewiarygodna, nie mierz już.
Ja 38.5 na bank jakiś stan zapalny gardła czy coś. Czekam na wizytę lekarza.
Nie wiem co mi przepisze. Można przeciwgoraczkowe jakby co?
Wciąż mysje że mogło się udać ale do poniedziałku daleko do testu, a nie chce brać leków... -
Nona wrote:Alis teraz już tempka niewiarygodna, nie mierz już.
Ja 38.5 na bank jakiś stan zapalny gardła czy coś. Czekam na wizytę lekarza.
Nie wiem co mi przepisze. Można przeciwgoraczkowe jakby co?
Wciąż mysje że mogło się udać ale do poniedziałku daleko do testu, a nie chce brać leków...
Kuruj się! Zdrówka!
-
nick nieaktualnyMal3na masz ode mnie porządnego kopa w dupe - jak mąż i Ty chcecie to się starajcie Mój 4 latek gorzej śpi w nocy niż moja 2 latka. Mój 6cio letni bratanek nadal budzi się w nocy. Niektóre "typy" tak mają, więc jak będziesz czekać żeby wreszcie przesypiała noce to możesz się nie doczekać, bo już nie będziecie mieli sił i chęci na 3cie
Alis, wywal już termometr I sory, że wcześniej napisałam alison, słownik musiał mi zmienić, a ja nie zauważyłam.
Nikodemko, jak jest inaczej niż zwykle to tylko się cieszyć, może się szyjkuje jakaś mega porządna owulka
Przedszkolanko, trojaczki jak nic będą, już za wózkiem się rozglądaj
Ja już po śniadaniu w domku czekam na wyniki Tylko kwas mi się skończył, muszę szybko kupić.
Beti, u nas appt po 4zł, to jeszcze pt (też 4zł) sobie odłożyłam, bo babka pytała czy chcę
Nona, my i tak na weekendowe II czekamy od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 07:49
przedszkolanka:), Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark trojaczkami podziele sie z dwiema dziewczynami nie bede zachlanna..
Ciekawa jestem Twojej bety
Co do spania to moja czterolatka 3 lata w nocy się budzila,nawet co 30 min.(byla na piersi). Jak sie odstawiłysmy to momentalnie noce zaczela przesypiać ale za to mowy nie ma o drzemkach ;pkark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas Baśka (za 2mies 2 lata) ma tak, że jak była na cycu jeszcze te 2 miesiące temu to pobudki były i co 1h, żeby tylko tego cyca na 2 sekundy poczuć Teraz ma tak, że idzie spać o 20, równo jak w zegarku 23 wstaje i ryczy przez 15min bez powodu, po czym zasypia i śpi do 6-7
A Kajtuś ma ponad 4 lata i naprawdę potrafi 2-3 razy w nocy się obudzić i płacze o mamw czy tate dopóki ktoś nie przyjdzie -
alis132 wrote:https://zapodaj.net/78d64c60b2844.jpg.html
Moja mega schiza że coś będzie nie tak Dziś ostatnie 3 2 hcg plus jeden test lh strasznie dużo mam lh powiedzcie mi on też wykrywa ? Ps jeśli miało by przyjść coś niedobrego wyszedlby?
Wyluzuj trochę, bo zwariujesz.
Test owulacyjny nie przewidzi, czy ciąża się utrzyma, czy tez nie.
Rozumiem stres który przezywasz, ale taka histeria nikomu nie służy.speakyourmind93, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyalis132 wrote:Widzicie moją temperaturę?
Termometr wyrzuć, po co robisz testy owulacyjne? Szukanie w tym objawów negatywnych się nie trzyma kupy. Zastanów się, czy to ma w ogóle sens. Idź na betę tak, jak lekarz zalecił i zajmij głowę jakimś hobby duphaston na pewno działa swoje! A taką paniką w niczym sobie ani fasolce nie pomagasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 09:09
alis132 lubi tę wiadomość