Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
... a myślałam, że tylko ja mam taką sytuację do niczego zawodową. Raźniej jestLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Maka wrote:Witajcie Kochane Wróciłam ze szkolenia
-
Było super Relax pełną gębą Właziłam z jednego jacuzzi do drugiego, z jednej sauny do drugiej z jednej groty do drugiej. Baseników też dość sporo zaliczyłam. Jedzenie pyszne, niektóre bardzo wykwintne... kawior, małże z masłem czosnkowym, krewetki, gulasz z jelenia... Wszystko brzmi paskudnie, ale smakowało całkiem dobrze. Nie przepadam za takimi "nowościami" ale skusiłam się, żyję i jestem szczęśliwa ;p
Anka10222, nezumi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki!
Milego dnia wam zycze
Ja nie spr tempetraturki, olewam system..
Ale ciesze sie bo od dzisiaj znowu biore naturalne mleczko pszczele, troche pozno ale wazne ze jest
Wychodzi ze biore dziennie: mleczko pszczele, kwas foliowy, wit b6 i olej z wiesiolka plus pije ziolka ojca srorki na owu... Co pare dni dolaczam wit E. Wow ale sie nazbieralo :p
A wy kochane czym sobie pomagacie?
-
Anka10222 wrote:justyska... tak, tez zaczynamy niedlugo:) a wiesz ze moj M tylko czeka na dni plodne:) heh tez mu przupadlo to do gustu
Anka10222 lubi tę wiadomość
-
amela wrote:Ja właśnie nie pracuje i się ciesz z tego bo w mojej poprzedniej pracy to co ja stresu miałam !!!
-
Paula90 wrote:Kobitki i ja zaczynam od nowa Z nowymi silami I nową nadzieja
-
Saramago wrote:... a myślałam, że tylko ja mam taką sytuację do niczego zawodową. Raźniej jest
Saramago lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:-) Ty gotujesz a ja muszę iść sprzątać. Nie miałam w tym tygodniu za dużo czasu a dziś mamy gości:-) a u mnie total bałagan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 12:20