Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka10222 wrote:dokladnie... mialam tak samo...
chociaz nie moge narzekac... jak mam kilka dni pod rzad popoludniowki w pracy to sprzata mieszkanie
Ja to raczej muszę go "gonić"... Sam od siebie to jedynie zmywa naczynia. Bo przecież "co on ma tu sprzątać, przecież jest czysto" A mnie aż krew zalewa jak ten tekst słyszę.. Niestety należę do tych co nie odłożona na swoje miejsce gazeta może wyprowadzić mnie z równowagi. -
Anka10222 wrote:ja tez tak mam.. a pozniej latam i szukam wszystkiego.... a kluczy to codziennie szukam
Haha o kluczach już nawet nie wspominaj dzisiaj;p Siostra ma jechać na uczelnie 100 km na jakiś ważny egzamin a ja przez przypadek zabrałam jej klucze i pojechałam z nimi do pracy..(wiozła mnie koleżanka) Ni w ząb ni w dupę.. Ale na szczęście udało jej się zapasowe gdzieś tam znaleźć. -
A u mnie cudnie, ciepło i słonecznie i dzisiaj jest mój dzień. Najpierw byłam zrobić pazurki, potem fryzjer i maseczki a wieczorem chłop zabiera mnie na zakupy. No! Tylko czemu tak rzadko!!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja niestety też nie pomogę....zresztą tak jak Ty robiłam testy owu przez kilka dni:)
-
Całe szczęście że mi się już skończyły testy owulacyjne bo pewnie dziś też bym je zrobiła:-) hahaha
amela, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
amela wrote:ja mam chyba jeszcze 7
-
JustyśkaG wrote:A ja właśnie muszę uzupełnić zapasy:) Test ciążowy sztuk 1.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Oj trzymam za to mocno kciuki.
-
kfeva wrote:Witam,
dołączam się.
Dziś mój pierwszy dzień miesiączki - rozpoczynam 3 cykl starań.