Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ale zimnica. Chyba spod pierzynki dzisiaj nie wyjdę. W ogole mam jakieś dzisiaj niechciejstwoLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ide zaraz do gina, mam nadzieje ze powie mi ladna wiadomosc, ze owu pelna para.. Bo ma byc dzisiaj albo jutro oby niczego innego nie znalazla :p
Zle sie czuje cos mnie lapie i postanowilam isc do lekarza i na l4, w koncu przeziebienia w staniach i ciazy sa niewskazane...
Wzielam sie za czytanie ksiazek zeby nie myslec tyle, ale jednak czasami ciezko..
Milego dnia kochane -
nick nieaktualny
-
I ja też, czas na kawusię.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Czekam u ginekologa..
Czemu to zycie jest takie?!
Na to pytanie jeszcze nikt nie znalazł odpowiedzi. Ja jednak uważam, że nic nie dzieje się bez powodu a wszystko ma swój jakiś ukryty cel, o którym nawet nam się nie śni... więc głowa do góryLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDzieczyny troche sie podlamalam.. Myslalam Ze owu mam dZisiaj max jutro. A ona mi mowi ze ju moZe byc po
A tak chcialam dZisiaj temp sprawdZic ale se mysle po co ona mi powie po usg.. A teraz nie wiem nawet czy owu juz byla pochlastam sie zaraz -
Ruda, ale na 100% nie powiedziałaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Dzieczyny troche sie podlamalam.. Myslalam Ze owu mam dZisiaj max jutro. A ona mi mowi ze ju moZe byc po
A tak chcialam dZisiaj temp sprawdZic ale se mysle po co ona mi powie po usg.. A teraz nie wiem nawet czy owu juz byla pochlastam sie zaraz
Oj ta popierdolona owulacja... Tak na nią czekamy.. Ja też jestem załamana.. W ogóle to ostatnio wszystko na "nie".. -
nick nieaktualnyNo nie potwierdzila Ze na 100 % byla ale ju napewno jej nie bedzie..
Ja czulam ost wiecej sluzu ale i tak myslalam ze plodne przede mna.. Tylko 2 razy z mezem bylam i nie wiem czy w owu w ogole.. Ze ja tej temp nie spr dzisiaj
Juz i tak nic nie zrobie procz dolowania sie -
Cześć Rybko trzymam kciuki
rybka lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają