Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:ja tez zaczelam nowy cykl...- juz 26 cykl staran, 14 miesiac z ovu. ale nadal mam nadzieje!
-
Kfeva ja tez myslalam ze to zaden problem zrobic sobie dziecko. A teraz staramy sie juz 5 cykl!
Na okolo oczywiscie same ciezarne i dopiero co po porodzie kolezanki a ja sie czuje jak odzutek.
Nie martw sie.... Moze u Ciebie pojdzie szybciej czego ci zycze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo moj 3 cykl z ovu . Teraz sobie powiedzialam ze daje na luz . I zobaczymy tego efekt jaki bedzie nie ma co sie stresowac bo stres tez robi swoje : ) w tym cyklu sama tempke bede mierzyc nie sprawdzam sluzu ani szyjki . Moze bedzie prezent na swieta Ktorego tak bardzo pragne
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w czwartek zaczęłam nowy cykl.
Nastawienie- pozytywne (inne nie wchodzi w grę)
Nowy cykl = Nowa szansaEwelina23, Jus1985, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Pamiętajcie że w grudniu są aż 2 mikołaje hehehe podwójne szanse na wspaniały prezent
Ewelina23, Jus1985, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszę napisać chyba list do Św. Mikołaja Tak mi powiedziała moja chrześnica Ciociu jak chcesz mieć dzidziusia to musisz wysłać list do Św. Mikołaja on na pewno Ci przyniesie dzidziusia. Jak chcesz to ja mogę go poprosić. Chces? Widzicie dziewczyny...w ogóle nie wpadłam na to żeby tak zrobić
-
nick nieaktualny
-
anusiakanek wrote:A ja dziś mam gorszy dzień... Zdecydowanie... Wkręcam sobie już jazdy że cykl bezowulacyjny, że znowu z tego nici i już snuje plany na kolejny cykl...
P.S. Ja np. wczoraj wmawiałam mojemu M. że jestem pewna że to wszystko zakończy się tak że okaże się że nie mogę mieć dzieci i tyle. Potem M. mnie zostawi itd. M. Skomentował to że najwyżej będę mamą murzynka Dziś jest już ok. Zobaczysz będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 15:57
-
Mówię Wam dobry list do Św. Mikołaja i wszystkie mamy zielone kropki na koniec cyklu Skoro bocian nie chce pomóc to niech się Św. Mikołaj wykaże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 16:00
-
nick nieaktualnyanusiakanek wrote:A ja dziś mam gorszy dzień... Zdecydowanie... Wkręcam sobie już jazdy że cykl bezowulacyjny, że znowu z tego nici i już snuje plany na kolejny cykl...
-
nick nieaktualny