Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale po owu powinien byc pecherzyk, ale znieksztalcony prawda?
Kurde szukam na necie ale nie umiem znalezc.. Co rpawda mialam najwiecej objawow owu pare dni temu. Ale i tak sie martwie ze owu nie bylo. Jestem za granica, troche ciezko mi jest wszystko zrozumiec co lekarka powiedziala.
Ona nie jest na 100% pewna czy owu byla. Pecherzyka nie ma, zapytalam o plyn w zatoce Douglasa, to powiedziala zw cos tam jest.. I badz tu madry nie wiem czy sprawdzac temperature i myslec o tym, czy olac system i miec cichutka nadzieje jeszcze 2 tygodnie...
Rybko przykro mi trzymalam kciuki za Ciebie. Ale teraz musi sie udac -
nick nieaktualny
-
Ruda kiedyś słyszałam, że wygląda taki pęcherzyk jak balon z którego uszło powietrze...
W zeszlym m-cu miałam ovu książkowo (14dni przed@) w 10 d.c. mialam dwa dominujace pecherzyki a w tym m-cu wczoraj i przedwczoraj mialam pelno rozciąglutka i w sumie sama się zastanawiam czy jestem juz po czy przed, troche to wczesnie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyTeraz czytam to napisala ze endometrium odbudowane. Nie wiem co to znaczy.. O owulacji nic nie napisala. Moze wie ze jej ńie bylo, a nie powiedziala bo wie ze sie staram i nie chciala mnie dolowac?
Jesli owu byla to wczoraj albo przedwczoraj.. A nie ma nic sladu po pecherzyku
Jak bylam miesiac temu to byl znieksztalcony pecherzyk i napisala ze chyba owu byla. A teraz nic
Mam juz dosc -
nick nieaktualnyDziewczyny a teraz tak mysle. Jakbym nie miala owu to chyba bym miala caly czas te oznaki owulacyjne co? Bo mialam intensywniej jakies 2 dni temu. Jak to jest jak owu nie ma? Oznaki sa ale pecherzyk nie peka tylko sie wchlania tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 11:35
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Saramago, owulacja czasem może wystąpić tak wcześnie przy krótkich cyklach. Poobserwujesz się jeszcze kilka dni i będziesz wiedzieć co i jak.
Ino, że ja mam cykle 28
Na wszelki wypadek będę molestować chłopaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 13:19
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyWitajcie!
I ja zaczynam od nowa...cykl trwa juz kilka dni i plodny okres zbliza sie wielkimi krokami. Dlatego w piatek kosmetyczka a potem do dziela
Prolaktyna u mnie wysoka, ale podobno owulacja jest, wiec trzeba sie przylozyc do staran. Nie mierze sie juz, nie obserwuje, ale trudno, zebym calkiem zapomniala, ktory to dzien cyklu. I trzymam kciuki zeby ten swiateczny okres przyniosl nam duzo zielonych kropekSaramago, Macierzanka:), dodinka lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:
ależ oczywiście mam zamiar pocisnąć z moim M że ho hoSaramago, Macierzanka:), Czarnula87, rybka lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No niech będzie i herbatka
Dziwne, że tak mało Ci powiedziała. Po owulacji powinien być płyn w zatoce Douglasa i pozostałość po pękniętym pęcherzyku. Ważne jest też grubość endometrium. Jeśli jest za cienkie, to mogo nie być owulacji. Teoretycznie powinno być widoczne ciałko żółte. Jutro idę do swojego gina, to go jeszcze podpytam.
a jakie powinno być po owulacji endometrium???? -
Macierzanka:) wrote:Dodinka, z tego co pamiętam, to po owulacji najmniej 8mm, ale oczywiście lepiej, jak jest grubsze ok.10-11mm, bo potrzebne jest do zagnieżdżenia
ja mam 12mm dodam że usg było robione 4dni przed miesiączkąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 21:02
-
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczyny, ale mialam koszmarne sny. Że jakieś torbiele wykryli, ze mnie gdzies wywieziono, ze nie mogłam miec dzieci o maaaaaaaaaaaaaatko. Do tego napierdziela mnie tak jajnik, że zaraz się skicham Ech. Zróbmy sobie kawkę. Miłego dnia, laseczki.
rybka, dodinka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ja jestem. pije kawęLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają