Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 mnie tez juz z tego wszystkiego boli brzuch jak na @ a dopiero w srode ma przyjsc (czasu jak marasu) .Zycze Ci zeby @ przez nastepnych 9 miesiecy do Ciebie nie przychodzila na temat mierzenia temp. sie nie wypowiem bo sie kompletnie na tym nie znam . Z testami ciazowymi sobie dalam spokoj bo juz tyle tego bylo...i wszystko na nic , szkoda nerwow i kasy. Teraz tylko sie musze wyluzowac bo juz swiruje.♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
-
nick nieaktualnyU nas Ania tez pogoda niciekawa, jak mam wolne i chcielismy gdzies jechac to co? Pada
Sowa, swietnie Cie rozumiem.. Tez musze wyluzowac.. Testu robic nie bede, mimo ze wczoraj kupilam nie wiem po co :p
Trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki zeby @ nie zawitala i bylo wszystko dobrze -
nick nieaktualny
-
na poczatku mialam jakas bakterie i dostalam tabletki doustne i dopochwowe a teraz jest juz ok wiec nie wiem gdzie problem.. od 2 miesiecy biore oeparol bo kiepski sluz mialam i musze przyznac ze mi sie poprawil na a w tym cyklu jeszcze castagnusa biore bo sie naczytalam na forach ze pomaga.. MAM NADZIEJE ZE POMOZE♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
-
nick nieaktualnyHehe korci mnie, ale o 6 wstalam siku, wiec bez sensu by bylo o 8 robic bo to juz nie z 1 moczu :p
Poza tym dziewczyny, jakby nawet pozytyw byl, to cieszyc sie nie bede mogla dopoki nie minie pare tygidni, bo jestem na antybiotyku i nie wiem jak to oddziala jakbym w ciazy byla... Takie to glupie pozatym juz raz stracilam ciaze i wiem ze bede warioala...
Jeszcze 2 dni, ale czuje mocno @, lecenie do wc i bol brzucha wiec przyjdzie..