Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Mili daj znać jak było...
Dzisiaj miałam HGS SONO (pianka kontrastująca)i w moim przypadku było bezbolesne! Miałam delikatną niedrożność prawego jajnika, którą kontrast udrożnił i wtedy poczułam bardzo delikatny ból, a przy lewym zupełnie nic nie czułam.
Dziękuję za troskę...nikomu z bliskich o badaniu nawet nie mówiłam, bo nie chciałam dodatkowego stresu, tylko ja i mąż. I bardzo się cieszę, że w końcu działamy i badanie mam już za sobą.
Serdecznie i cieplutko pozdrawiam.Fasolka -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mili ciesze sie ze wszystko ladnje poszlo
Teraz z czystym sercem i nadzieja, mozna dzialac
Powodzenia
Ruda27 lubi tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mili mam nadzieje
Ewecia zawsze to utrudnienie bo nie masz porownania, moze przestan mierzyc ? Obserwuj inaczej swoje cialo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka też masz podwyższona prolaktynę? Och my kobietki;).
Ja byłam u lekarza na kasę chorych i zaproponował mi dwie opcje; laparoskopia - inwazyjna - na kasę chorych albo HGS SONO prywatnie. Wybrałam więc drugą opcję. Przez krótką chwilę rozważałam zabieg w Polsce, ale licząc podróż, dojazd na sam zabieg, szukanie nowego specjalisty, czekanie na urlop M. i dopasowanie go do mojego cyklu szybko i koszt zabiegu w Polsce, ponieważ nie mam obecnie polskiego ubezpieczenia, zdecydowałam się na zabieg u mojego obecnego lekarza. Tym bardziej, że dajemy sobie czas 6 miesięcy "odpoczynku" od medycznych starań i działamy dalej...zgodnie z ustaleniami lekarza.Fasolka -
Ruda27 wrote:No ale mam pewne problemy, wczesniej przeziebienie, teraz bakteria i antyniotyk takze ciezko widze ten cykl i szykuje sie na porazke
Ale dam rade, nastepny cykl sie uda
Nam wszystkim los sprawi prezent na swieta
Pewnie, myśl pozytywnie -
Mili wrote:Macierzanka też masz podwyższona prolaktynę? Och my kobietki;).
Ja byłam u lekarza na kasę chorych i zaproponował mi dwie opcje; laparoskopia - inwazyjna - na kasę chorych albo HGS SONO prywatnie. Wybrałam więc drugą opcję. Przez krótką chwilę rozważałam zabieg w Polsce, ale licząc podróż, dojazd na sam zabieg, szukanie nowego specjalisty, czekanie na urlop M. i dopasowanie go do mojego cyklu szybko i koszt zabiegu w Polsce, ponieważ nie mam obecnie polskiego ubezpieczenia, zdecydowałam się na zabieg u mojego obecnego lekarza. Tym bardziej, że dajemy sobie czas 6 miesięcy "odpoczynku" od medycznych starań i działamy dalej...zgodnie z ustaleniami lekarza.
No mam podwyższoną i w ogóle czego ja nie mam
To ja się chyba rozejrzę za tym SONO, bo brzmi zachęcająco