Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Aniu! No bardzo ciekawa sprawa Już się dłuższy czas nad tym zastanawiam...
Opinie na temat samego kubeczka są podzielone, bo jedne kobiety mówią o tym z obrzydzeniem, inne wręcz chwalą sobie i że nie jest to takie straszne jakby się wydawało. -
To wpadajcie na plotki Tam pijemyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Macierzanka:) wrote:Ale ja go nie używam, tylko natknęłam się na necie na wypowiedź, że jakaś kobieta poleca go na zajście w ciążę. Tzn. założyła go po stosunku żeby się nic nie wydostało, zamiast trzymania nóg do góry.
Też o tym słyszałam. Ale jakoś nie wierzę, że to może pomóc. -
Ja tam myślę, że ten jeden jedyny dotrze wtedy kiedy uzna to za stosowne, tak sobie to tłumaczę
Macierzanka:) wrote:No też mi to przemknęło przez myśl... No wiadomo, że i tak się w końcu wydostanie, co się ma wydostać, ale może akurat udałoby się zatrzymać tego jedynego
Tak sobie gdybam...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja w nogi w górze też nie bardzo wierzę a jednak czasem stosuję tę "metodę" Więc kto wie, może na ten kubeczek też się kiedyś z desperacji skuszę Jestem jednak pełna wiary w to, że szybko zajdę w ciążę i nie będzie to potrzebne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 19:49
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJako założycielka tego wątku pragnę pożegnać się z Wami To mój ostatni cykl na tym portalu, nie pomaga mi obecność tutaj w ogóle... Ciągłe uzupełnianie wykresu, analizowanie... Nie to nie dla mnie chce odzyskać dawny spokój i móc się starć o dzidziusia tak jak wcześniej
Moja babcia ani mam nie maiły Ovufriend i jakoś jestem na tym świcie ;P Pozdrawiam i jeśli ktoś ma podobne odczucia do moich że korzystanie z tego portalu daje Wam dużo niepokoju to radzę jedno USUNĄĆ KONTORuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiakanek wrote:Jako założycielka tego wątku pragnę pożegnać się z Wami To mój ostatni cykl na tym portalu, nie pomaga mi obecność tutaj w ogóle... Ciągłe uzupełnianie wykresu, analizowanie... Nie to nie dla mnie chce odzyskać dawny spokój i móc się starć o dzidziusia tak jak wcześniej
Moja babcia ani mam nie maiły Ovufriend i jakoś jestem na tym świcie ;P Pozdrawiam i jeśli ktoś ma podobne odczucia do moich że korzystanie z tego portalu daje Wam dużo niepokoju to radzę jedno USUNĄĆ KONTO
Masz rację w 100%, jedyny pozytyw jaki widzę, to to że mogłam Ciebie poznać:* -
nick nieaktualny