Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ovulka wrote:Hej, jestem tu 1 raz... No i mnie zaskoczylo plamienie... Dziwnie inne takie geste i brunatne... A test negatywny;(( a wiec zaczynamy od nowa
 Brunatne plamienie może być spowodowane niskim poziomem progesteronu. Skontaktuj się w tej sprawie z lekarzem.
- 

Macierzanka:) wrote:No mam podwyższoną i w ogóle czego ja nie mam   
 To ja się chyba rozejrzę za tym SONO, bo brzmi zachęcająco
 Macierzanka, a jak miałaś już HGS to dlaczego myślisz o SONO? Burza hormonów u Ciebie, ale pod kontrolą prawda?
 Fasolka
- 

Mili wrote:Macierzanka, a jak miałaś już HGS to dlaczego myślisz o SONO? Burza hormonów u Ciebie, ale pod kontrolą prawda?
 Ponieważ po badaniu tylko śladowe ilości kontrastu przeszły. A w jednym to prawie niewidoczne to było i kolejnym etapem jak coś ma być laparoskopia.
 No co do kontroli, to niby tak, ale jestem na etapie zmiany specjalisty, zobacze co z tego wyniknieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 21:55 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki..jestem tu od niedawna..i tak jak Wy staram sie o dzidzie..ale wydaje mi sie,ze grunt to nie myslec tak o tym..i nie wyszukiwac sobie objawow..bo potem przychodzi rozczarowanie..Sama tak robilam i stwierdzilam ze nie warto choc wiadomo korci nas kazda rzecz zeby tylko sprwadzic:) Mili, Ruda27 lubią tę wiadomość Mili, Ruda27 lubią tę wiadomość
- 

Hej dziewczyny to moze ja z innej beczki.. 
 Nurtuje mnie takie pytanie - czy istnieje możliwość wystąpienia owulacji kilka dni przed miesiączką?? Czy może okres pojawia się zawsze w równym odtępie po owulacji??
 nurtuje mnie to pytanie bo zapalila mi sie zelona lampka a mam @ za 5 dni..
 Pomozcie bo zawrariuje  Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 22:02 
- 

Ha, czyli znowu doktorek Zlewusek? Czy tak? Mój pierwszy gin. chciał mi cały czas robić podgląd owulacji prywatnie, zniechęcając mnie do dalszych badań...szok. Macierzanka dobry specjalista sam zaproponuje Ci najlepszą opcję leczenia, bo może faktycznie laparoskopia będzie dobrym krokiem. Wiem to wszystko tak poważnie brzmi...a czasami jak moje dzisiejsze badanie okazuje się całkiem znośne:) Szukaj kochana dobrego lekarza, masz już na jakiegoś namiary? No i oczywiście przesyłam wieczorne pozdrowienia.Macierzanka:) wrote:Ponieważ po badaniu tylko śladowe ilości kontrastu przeszły. A w jednym to prawie niewidoczne to było i kolejnym etapem jak coś ma być laparoskopia.
 No co do kontroli, to niby tak, ale jestem na etapie zmiany specjalisty, zobacze co z tego wyniknie Macierzanka:) lubi tę wiadomość
                                Fasolka Macierzanka:) lubi tę wiadomość
                                Fasolka
- 

jaszczurka wrote:Hej dziewczyny to moze ja z innej beczki.. 
 Nurtuje mnie takie pytanie - czy istnieje możliwość wystąpienia owulacji kilka dni przed miesiączką?? Czy może okres pojawia się zawsze w równym odtępie po owulacji??
 nurtuje mnie to pytanie bo zapalila mi sie zelona lampka a mam @ za 5 dni..
 Pomozcie bo zawrariuje 

Jaszczureczko..ja w styczniu dokladnie 2 mialam @ a 26 zaszlam w ciaze, ktora niestety stracilam pod wplywem glebokiego stresu..ale jak widac na kilka dni przed spodziewanym okresem milam owulke..takze moliwe to jest..a masz regularne @?
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ovulka wrote:Macierzanka:). Dziękuje, ale co to moze oznaczac? Cos ze mna nie tak?
 Spokojnie Z Tobą zapewne wszystko w porządku Z Tobą zapewne wszystko w porządku Może tak być, ale nie musi z tym plamieniem. Niestety ja Cię nie mogę zdiagnozować. Jak chcesz to sprawdzić, to progesteron tydzień po owulacji sobie zrób. Ale też nie panikuj za dużo. Mówię to na swoim przykładzie, a jak wiadomo każdy organizm inny. Może tak być, ale nie musi z tym plamieniem. Niestety ja Cię nie mogę zdiagnozować. Jak chcesz to sprawdzić, to progesteron tydzień po owulacji sobie zrób. Ale też nie panikuj za dużo. Mówię to na swoim przykładzie, a jak wiadomo każdy organizm inny.
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyAnia hahaha robie to samo :p tez ogladam wykresy :p
 Dzisiaj mamy maly wzrost, al to chyba przez antybiotyk jak myslicie? 2 dni do termińu @, dzisiaj bede sie juz plamien doszukiwac.. Brzuch boli, czuje sie na @ 
 Sowa powodzenia jeszcze pare dni i bedzie wiadomo jeszcze pare dni i bedzie wiadomo 
 Ania nie ma co robic testu, za wczesnie wiec czekaj z nami   Anka10222 lubi tę wiadomość Anka10222 lubi tę wiadomość