Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Hej, jestem tu 1 raz... No i mnie zaskoczylo plamienie... Dziwnie inne takie geste i brunatne... A test negatywny;(( a wiec zaczynamy od nowa
Brunatne plamienie może być spowodowane niskim poziomem progesteronu. Skontaktuj się w tej sprawie z lekarzem. -
Macierzanka:) wrote:No mam podwyższoną i w ogóle czego ja nie mam
To ja się chyba rozejrzę za tym SONO, bo brzmi zachęcająco
Macierzanka, a jak miałaś już HGS to dlaczego myślisz o SONO? Burza hormonów u Ciebie, ale pod kontrolą prawda?
Fasolka -
Mili wrote:Macierzanka, a jak miałaś już HGS to dlaczego myślisz o SONO? Burza hormonów u Ciebie, ale pod kontrolą prawda?
Ponieważ po badaniu tylko śladowe ilości kontrastu przeszły. A w jednym to prawie niewidoczne to było i kolejnym etapem jak coś ma być laparoskopia.
No co do kontroli, to niby tak, ale jestem na etapie zmiany specjalisty, zobacze co z tego wyniknieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 21:55
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki..jestem tu od niedawna..i tak jak Wy staram sie o dzidzie..ale wydaje mi sie,ze grunt to nie myslec tak o tym..i nie wyszukiwac sobie objawow..bo potem przychodzi rozczarowanie..Sama tak robilam i stwierdzilam ze nie warto choc wiadomo korci nas kazda rzecz zeby tylko sprwadzic:)
Mili, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny to moze ja z innej beczki..
Nurtuje mnie takie pytanie - czy istnieje możliwość wystąpienia owulacji kilka dni przed miesiączką?? Czy może okres pojawia się zawsze w równym odtępie po owulacji??
nurtuje mnie to pytanie bo zapalila mi sie zelona lampka a mam @ za 5 dni..
Pomozcie bo zawrariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 22:02
-
Macierzanka:) wrote:Ponieważ po badaniu tylko śladowe ilości kontrastu przeszły. A w jednym to prawie niewidoczne to było i kolejnym etapem jak coś ma być laparoskopia.
No co do kontroli, to niby tak, ale jestem na etapie zmiany specjalisty, zobacze co z tego wyniknieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Fasolka -
jaszczurka wrote:Hej dziewczyny to moze ja z innej beczki..
Nurtuje mnie takie pytanie - czy istnieje możliwość wystąpienia owulacji kilka dni przed miesiączką?? Czy może okres pojawia się zawsze w równym odtępie po owulacji??
nurtuje mnie to pytanie bo zapalila mi sie zelona lampka a mam @ za 5 dni..
Pomozcie bo zawrariuje
Jaszczureczko..ja w styczniu dokladnie 2 mialam @ a 26 zaszlam w ciaze, ktora niestety stracilam pod wplywem glebokiego stresu..ale jak widac na kilka dni przed spodziewanym okresem milam owulke..takze moliwe to jest..a masz regularne @? -
nick nieaktualny
-
Ovulka wrote:Macierzanka:). Dziękuje, ale co to moze oznaczac? Cos ze mna nie tak?
Spokojnie Z Tobą zapewne wszystko w porządku Może tak być, ale nie musi z tym plamieniem. Niestety ja Cię nie mogę zdiagnozować. Jak chcesz to sprawdzić, to progesteron tydzień po owulacji sobie zrób. Ale też nie panikuj za dużo. Mówię to na swoim przykładzie, a jak wiadomo każdy organizm inny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia hahaha robie to samo :p tez ogladam wykresy :p
Dzisiaj mamy maly wzrost, al to chyba przez antybiotyk jak myslicie? 2 dni do termińu @, dzisiaj bede sie juz plamien doszukiwac.. Brzuch boli, czuje sie na @
Sowa powodzenia jeszcze pare dni i bedzie wiadomo
Ania nie ma co robic testu, za wczesnie wiec czekaj z namiAnka10222 lubi tę wiadomość